Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florinel Coman va ajunge sub comanda fostului antrenor de la PSG! Cu cine va fi coleg în Qatar

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/04/2024 la 22:16 GMT+3

Florinel Coman este foarte aproape de un transfer la campioana din Qatar, Al-Duhail. Golgheterul FCSB-ului s-ar fi înțeles deja cu viitoarea echipă, iar această mutare ar urma să se finalizeze înainte de startul EURO 2024.

Florinel Coman

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
Conducerea FCSB-ului a confirmat faptul că Florinel Coman se află în negocieri avansate cu viitorul său club. Atacantul de 26 de ani spunea la finalul ultimului meci din campionat că vrea să plece în această vară.
Fostul atacant al Rapidului, Robert Niță, a dezvăluit faptul că echipa cu care negociază Coman este Al-Duhail, campioana Qatarului. Golgheterul la zi al Superligii ar semna cu aceștia pentru un salariu de 2 milioane de euro pe an, iar plata clauzei de reziliere de 5 milioane de euro ar fi o formalitate pentru qatarezi.
CItește și:

Florinel Coman, coleg cu Philippe Coutinho la Al-Duhail

Echipa cu care Florinel Coman este aproape să semneze, Al-Duhail, este una dintre cele mai titrate din istoria campionatului qatarez, cu 8 titluri în palmares. Aceasta este deținătoarea titlului în Qatar Stars League, competiție în care evoluează și Denis Alibec, la Muaither.
Dacă acest transfer se va finaliza, Florinel Coman va avea șansa să împartă vestiarul cu un fost jucător de la Barcelona și Liverpool, printre altele, Philippe Coutinho. Brazilianul este împrumutat de la Aston Villa, dar ar putea continua în Qatar și din sezonul viitor.
Echipa care se află în acest moment pe locul 6 în campionatul din Qatar este antrenată de Christophe Galtier, fostul tehnician de la PSG. Acesta a stat pe banca parizienilor în sezonul trecut, dar a fost demis, după ce a câștigat titlul la un singur punct distanță de urmăritoarea RC Lens.
Aceasta este prima experiență a antrenorului francez în afara țării natale. Până să o antreneze pe Paris Saint-Germain, Galtier a făcut performanță pe banca unor echipe precum Saint-Etienne, Lille și Nice. Acesta a câștigat titlul cu Lille în 2021, la doar un punct distanță de PSG.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo