Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi a anunțat ce obiectiv are Farul în play-off-ul SuperLigii! "Nu mă gândesc la titlu"

Bianca Dumitru

Publicat 13/03/2024 la 10:29 GMT+2

Farul Constanța va începe play-off-ul SuperLigii pe locul 5, fiind la 10 puncte în spatele liderului FCSB și la 5 puncte de podium. Înainte de prima etapă, Gică Hagi a dezvăluit care e obiectivul echipei sale în acest final de sezon.

Gică Hagi (Farul Constanța)

Credit imagine: Getty Images

Farul Constanța se pregătește pentru play-off-ul SuperLigii, fază a campionatului pe care o începe pe locul 5 al clasamentului, cu 22 de puncte. După înjumătățirea punctelor, campioana en-titre este la 10 lungimi de liderul FCSB și la 5 puncte în spatele celor de la CFR Cluj, care se află pe locul 3.
Înainte de meciul din prima etapă a play-off-ului, Gică Hagi a vorbit despre care este obiectivul echipei sale în acest final de stagiune, care a fost destul de dificil pentru constănțeni, în condițiile în care Farul s-a despărțit de-a lungul acestui sezon de mai mulți jucători importanți, cum ar fi Denis Alibec, Andrei Borza, Adrian Mazilu sau Marian Aioani.
Antrenorul campioanei României a spus că formația sa nu mai are șanse la titlu, dar că țintește spre un loc pe podium, dorindu-și să obțină biletele pentru participarea în următorul sezon al cupelor europene.
"Să participăm în cupele europene. Absolut, bineînțeles (n.r. că-și dorește să ajungă pe podium). În momentul de față nu mă gândesc (n.r. la titlu). Ne gândim să câștigăm fiecare meci. Dar suntem departe. Și noi, și Sepsi suntem departe. Vom vedea. Depinde de început, depinde ce o să facem.
Dacă vom câștiga primele două-trei meciuri, atunci se schimbă situația. Ce bine ar fi ca la sfârșit să fim pe locul trei! Anul acesta am știut să jucăm meciurile cu echipele bune. Asta înseamnă că am căpătat o experiență, avem jucători de experiență. Sperăm să jucăm bine în play-off și cu ele", a spus Gică Hagi, la Digi Sport.
Citește și:

HAGI SE TEME CĂ VA RĂMÂNE FĂRĂ LOUIS MUNTEANU

Gică Hagi a vorbit în această săptămână și despre viitorul unuia dintre oamenii de bază ai echipei sale. Antrenorul celor de la Farul a recunoscut că se așteaptă ca Luis Munteanu să nu mai continue și din sezonul următor la echipa dobrogeană.
Internaționalul român, împrumutat pentru al doilea sezon consecutiv de la Fiorentina, a fost om de bază al echipei de la malul mării în ultimele două sezoane. În stagiunea precedentă, tânărul atacant a făcut diferența și a ajutat echipa lui Hagi să cucerească titlul de campioană cu cele 10 goluri marcate.
Hagi crede că Munteanu va alege să-i părăsească pe "marinari" la finalul acestui sezon: "El deocamdată e cu noi, ne-a ajutat foarte tare să ajungem aici. Se simte bine, e jucătorul lui Fiorentina. Cam asta este...
În rest vom vedea. Mai sunt zile. Nu îl împrumut eu. Depinde de ce vrea Fiorentina. El a stat doi ani la mine, cred că nici jucătorul nu mai vrea. Vrea și el altceva", a declarat Gică Hagi.
În prima etapă din play-off, Farul Constanța va juca vineri seară, de la ora 20:30, în deplasare, cu Rapid.
Meciurile primei etape din play-off-ul Superligii 2023-2024
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo