Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

În 10 zile se reia campionatul intern. Care sunt cele mai tari dueluri ale primei runde în Liga 1

Maria Olteanu

Publicat 09/01/2024 la 19:08 GMT+2

Campionatul din Superliga este oprit acum, competiția urmând a se relua în 10 zile. Toate echipele pregătesc acum partea a doua a sezonului, în țară sau în străinătate, iar prima rundă de la reluarea campionatului propune și câteva dueluri interesante.

Farul - Universitatea Craiova, foto Facebook UCV

Credit imagine: facebook

Actualul sezon competițional din primul eșalon al fotbalului românesc este în pauză de iarnă. Echipele au disputat ultimele partide înainte de Crăciun, iar acum se află în pregătiri pentru partea a doua a sezonului și pentru meciurile care au rămase de disputat, 9 la număr, din campionatul regulat, înaintea intrării în play-off, respectiv play-out.
După 21 de etape scurse din actuala stagiune, FCSB este campioana de iarnă, fiind detașată în fruntea ierarhiei la 8 puncte față de urmăritoarea de pe locul secund, CFR Cluj. În continuare, Universitatea Craiova ocupă podiumul, cu un punct peste Rapid, care este pe 4. În TOP 6 se mai află acum Sepsi și Farul, campioana României fiind chiar la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt, care este pe locul 7.
Anul 2024 va debuta în fix 10 zile cu o etapă care aduce și câteva dueluri interesante, care pot provoca modificări importante în ierarhie.
De departe, capul de afiș al rundei este reprezentat de întâlnirea dintre campioana Farul și Universitatea Craiova, joc care va avea loc în Bănie.
2024 este deschis în Superliga de întâlnirea Sepsi – Poli Iași, în timp ce confruntarea FCSB - UTA este meciul care va închide prima etapă.
Citește și:

Programul etapei 22 din Superliga

Vineri, 19 ianuarie
  • Sepsi – Poli Iași 17:300
  • Rapid – FCU Craiova 20:00
Sâmbătă, 20 ianuarie
  • U Cluj – Hermanstadt 17:00
  • Petrolul – Dinamo 20:00
Duminică 21 ianuarie
  • Botoșani – CFR 15:00
  • Universitatea Craiova – Farul 20:45
Luni, 22 ianuarie
  • Voluntari – Oțelul 17:00
  • FCSB – UTA 20:00
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo