Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

L-a trădat jucătorul său? "Nu vreau să îl mai întâlnesc niciodată". Mutu, la ora adevărului după plecarea de la CFR Cluj

Maria Olteanu

Publicat 09/04/2024 la 19:38 GMT+3

Adrian Mutu a oferit prima reacție după despărțirea de CFR Cluj. Antrenorul și-a dat demisia după meciul din sferturile Cupei României, pierdut în fața Corvinului cu scorul 0-4. Mutu a dezvăluit că nu a intrat în vestiar după partida de la Hunedoara și nu vrea să-și mai vadă niciodată un fost elev.

Adrian Mutu

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alina Chiță
Briliantul a precizat că nu vrea să îl mai întâlnească vreodată pe Tachtsidis, care a luat cartonașu roșu în meciul de la Hunedoara. În minutul 10 al partidei, Panagiotis Tachtsidis a lovit un adversar cu cotul în față după ce a fost depășit de acesta. Eliminarea grecului a cântărit mult în echipa CFR-ului și aceasta a fost eliminată din Cupa României de divizionara secundă.
Când scorul era 0-3, Mutu a știut că nu va mai continua pe banca ardelenilor. A luat decizia văzând situația extrem de complicată de la echipă, care șchiopătase și în campionat.
"Nu am intrat cu echipa în vestiar după meciul de la Hunedoara. Cu Tachtsidis nu m-am mai întâlnit și nu mai vreau să mă întâlnesc niciodată. Am luat această decizie pentru că la următoarea înfrângere ar fi venit din partea clubului (n.r. intenția de reziliere), doar puneam apa într-o ciorbă.
Am dormit câteva ore după meci, dimineața la 10 a doua zi eram toți la birou, în afară de Neluțu (n.r. Varga, patronul echipei). M-am hotărât să plec când scorul era 0-3", a spus Mutu, pentru Fanatik.

Adrian Mutu nu a putut trece peste înfrângerea din Cupă și a demisionat de la CFR Cluj

Chiar dacă a afirmat că nu mai vrea să-l vadă vreodată pe Tachtsidis, Mutu nu a spus clar dacă dacă a fost trădat de jucătorii săi: "Nu pot să spun că da sau nu, sunt unele înfrângeri peste care unii antrenori nu pot trece, eu am așteptat altceva, un meci în care, pe hârtie, noi eram favoriți, n-am știut să controlăm situația, a făcut și Tachtsidis acel gest.
Cred că a fost un accident la Hunedoara, am avut o relație foarte bună cu jucătorii. Sper ca într-o zi să înțeleg ce s-a întâmplat, cred că am avut o zi proastă, cred în continuare că a fost doar o zi de coșmar, s-a mai întâmplat și la alte echipe", a adăugat Mutu.
Antrenoru a mai precizat că nu a vorbit cu patronul clubului după înfrângerea de la Hunedoara, dar e posibil să o facă zilele următoare: "Nu, n-am mai vorbit, o să vorbim când o să treacă timpul, ce mai era de vorbit.. Au trecut doar câteva zile, poate vom vorbi, ne liniștim, nu m-a sunat, nici eu n-am făcut-o, poate a fost ocupat cu meciurile", a declarat Mutu pentru sursa citată mai sus.
Mutu a rezistat pe banca ardelenilor doar 11 meciuri. CFR Cluj a avut parte de un sezon sub așteptări și, în ianuarie, după plecarea lui Andrea Mandorlini, a fost instalat pe banca tehnică Adrian Mutu. Acum, la ultimul meci din campionat, la Rapid, echipa a fost pregătită de interimarul Ovidiu Hoban.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo