Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică a identificat problemele FCSB-ului! De ce întăriri mai au nevoie roș-albaștrii

Bianca Dumitru

Publicat 27/09/2023 la 21:42 GMT+3

FCSB este lider în clasamentul din SuperLigă, după primele 10 etape ale noului sezon. Roș-albaștrii nu se pot baza în această perioadă pe Vlad Chiricheș, accidentat. Nicolae Dică a comentat situația din lotul lui Elias Charalambous.

FCSB - Sepsi. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

FCSB este lider în clasamentul din SuperLigă, după primele 10 etape ale noului sezon, roș-albaștrii având 8 victorii, o remiză și o înfrângere.
Unul dintre marii absenți din lotul lui Elias Charalambous este Vlad Chiricheș, care s-a întors în această vară în România. Fundașul de 33 de ani s-a accidentat în meciul dintre UTA Arad și FCSB și va lipsi câteva luni.
Nicolae Dică a analizat situația vicecampioanei României, evidențiind problemele din defensivă cu care s-au confruntat roș-albaștrii. Fostul antrenor al celor de la FCSB a spus că echipa ar avea nevoie de întăriri pe postul de mijlocaș dreapta.
Dică a lăudat, în schimb, forța ofensivă a jucătorilor lui Charalambous, analizând și transferurile realizate în această vară, când conducerea a adus mai mulți jucători cu experiență.
Citește și:

Dică, despre principalele probleme ale FCSB-ului

"Mi-a lăsat o impresie foarte bună, joc ofensiv foarte bun, defensiv au avut unele probleme. Când s-a accidentat Chiricheș, atunci au început să apară acele probleme pe zona centrală, pentru că s-a văzut că atunci când era el în teren, a avut și Dawa evoluții mai bune. A jucat cu Lixandru fundaș central, a făcut-o bine cu Sepsi.
Îmi place cum arată echipa, dovadă că sunt și pe primul loc. Pe faza ofensivă stau bine. Sunt jucători combinativi, iar dacă au spații mari, așa cum a fost cu Sepsi, au pus mari probleme și s-a văzut asta și pe tabelă.
Au adus și jucători buni, Djokovic, Băluță, cu experiență, care au avut evoluții bune în campionatul nostru. Olaru are realizări foarte bune în acest an, Coman este și el pe un drum bun.
La mijlocaș dreapta, acolo trebuie să găsească un jucător care să fie la fel de bun precum Coman, Olaru, Compagno, Tavi Popescu", a declarat Nicolae Dică, potrivit Orange Sport.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo