Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nu există iertare! Gică Hagi își avertizează elevii că "va face curățenie" în lot: "Mai bine îmi iau copiii mei"

Maria Olteanu

Publicat 31/07/2023 la 12:22 GMT+3

Campioana Farul nu a reușit să obțină nimic din partida jucată pe teren propriu cu nou-promovata Poli Iași, care s-a impus categoric la malul mării, scor 3-1, la capătul unei partide pe care a dominat-o fără emoții. Gică Hagi și-a menajat titularii, iar la final a anunțat plecări de la echipă, dezamăgit de ceea ce a văzut de la elevii săi.

Gheorghe Hagi

Credit imagine: Getty Images

Între dubla cu Urartu, din turul al doilea preliminar din Conference League, Farul a primit pe teren propriu vizita celor de Poli Iași, care venea fără succes în Superligă până acum.
Farul a abordat duelul cu rezervele, Gică Hagi menajându-și titularii pentru returul din Armenia.
A mers pe mâna echipei a doua, care a dezamăgit însă, neavând idei în confruntarea cu o nou-promovată, care s-a distrat în deplasarea de la Ovidiu.
Fotbaliștii introduși pe teren nu au reușit însă să țină piept adversarei, iar Gică Hagi a observat asta, motiv pentru care a declarat după meci că va lua măsuri. Cu un lot și așa numeros, tehnicianul campioanei îi pune în gardă pe elevii săi, care dacă nu vor demonstra că își merită locul vor fi înlăturați de la echipă în perioada următoare.
Hagi a dat de înțeles că mai mulți jucători se vor despărți de campioana României în perioada următoare, preferând să evolueze de acum înainte cu copiii din cadrul Academiei, decât să conteze pe cei care nu sunt trup și suflet pentru echipă.
CITEȘTE ȘI:

Gică Hagi nu își iartă elevii după înfrângerea cu Poli Iași

"Dacă mi-a plăcut ceva și e să rămân cu ceva, rămân cu Andronache, cu Dumitrache, cu cei tineri care au intrat. Le-am zis în vestiar că mai bine îmi iau copiii mei, joc cu ei, iar interpretarea tactică va fi mai bună.
Unii fac greșeli în continuare, aceleași greșeli. Nu e bine. Alții ar trebui să se gândească mai mult la noi, să nu aibă mintea în altă parte. Mintea să rămână la Farul.
Suntem foarte mulți în vestiar. În august, trebuie să selectăm jucătorii, să nu mai fie 30 și ceva de jucători. Vestiarul trebuie să-și recapete tonusul pe care l-a avut anul trecut. Acum, nu stăm bine deloc. Unul dintre motivele pentru care lucrurile merg rău e că suntem foarte, foarte, mulți. Cu toții trebuie să reflectăm și să luăm deciziile bune pentru Farul", a spus Gică Hagi la conferința de presă de la finalul jocului cu Poli Iași.
După meciul din week-end, Farul rămâne la cota 6 în clasament și are următorul test decisiv în cupele europene cu Urartu, în deplasare, joi, 3 august, de la ora 18:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo