Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oțelul – FCSB 0-2 | Coman a ratat un penalty, iar gălățenii au lovit de două ori bara pe final

Dani Morar

Actualizat 29/07/2023 la 23:35 GMT+3

FCSB a câștigat al patrulea meci consecutiv din acest debut de sezon. Vicecampioana s-a impus cu 2-0 pe terenul nou-promovatei, Oțelul Galați. Florinel Coman a ratat un penalty, iar gazdele au fost aproape de a egala pe final, înainte de golul lui Compagno.

Tavi Popescu și Chiricheș. Oțelul - FCSB. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Oțelul Galați. Chiricheș a debutat pentru roș-albaștri, iar Florinel Coman și Darius Olaru nu au fost prezenți în echipa de start, fiind menajați pentru returul cu CSKA 1948.
În minutul 6 a avut loc un moment care se putea încheia rău, dar din fericire nu a fost nimic grav. Adrian Șut și Alexandru Pop s-au ciocnit în aer, iar jucătorul Oțelului a fost lovit în ceafă, dar și-a revenit.
Prima ocazie a venit în minutul 13. Chiricheș a pornit o fază din apărare, iar mingea a ajuns la Tavi Popescu. Acesta i-a pasat lui Băluță în lateral, care a tras, însă Stoian a fost la post și a respins.
Popescu a schimbat rolul și a luat o acțiune pe cont propriu 4 minute mai târziu. Mijlocașul a avansat în flancul stâng și a încercat un șut de la distanță, dar portarul gazdelor a prins.
Gălățenii puteau deschide scorul după aproape jumătate de oră, dar Târnovanu a intervenit excelent. Neagu a executat un corner, iar mingea i-a revenit și a centrat din nou. Chiricheș a deviat neferict, iar portarul FCSB-ului a scos din vinclu, menținând egalitatea.
FCSB a deschis scorul în minutul 40, după o fază de manual. Cordea a avut o incursiune pe partea dreaptă și i-a pasat lui Octavian Popescu, care nu avea marcaj la 20 de metri. El și-a potrivit mingea și a șutat cu interiorul piciorului drept, făcând ca tabela să indice 1-0 pentru FCSB.
Citește și:

FCSB a învins Oțelul cu 2-0 și e cu gândul la returul cu CSKA 1948

Florinel Coman și Darius Olaru au fost introduși la pauză, iar primul a irosit două ocazii uriașe de a marca. Mai întâi, Coman a scăpat singur spre poartă, dar a întârziat finalizarea și a fost ajuns din urmă de Rus care a respins.
Apoi, FCSB a primit un penalty, Cordea fiind faultat în interiorul careului. Același Coman a executat, dar a ratat șansa de a ajunge la 4 partide conscutive cu gol marcat și a șutat foarte slab, permițându-i portarului să respingă.
Jucătorul FCSB-ului a mai avut o șansă bună de a marca, dar a trimis puțin peste, din lovitură liberă. Cârjan a trimis o torpilă în minutul 76, dar mingea a lovit transversala. Oțelul a mai lovit o dată bara în minutul 90, iar Compagno a marcat la faza imediat următoare, roș-albaștrii obținând cele 3 puncte.
Oțelul – FCSB s-a încheiat 0-2, iar vicecampioana e deja cu gândul la returul cu CSKA 1948. Partida din turul 2 preliminar al Conference League se va juca joi, de la ora 21:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo