Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oțelul Galați o învinge dramatic pe Dinamo la ultima fază. "Câinii", răpuși din nou în prelungiri

Andrei Nicolae

Publicat 08/04/2024 la 22:30 GMT+3

Oțelul Galați a învins-o dramatic pe Dinamo într-un meci contând pentru etapa a treia din play-out-ul Superligii, scor 1-0. Partida părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate, însă Răzvan Tănasă a schimbat calculele duelului la ultima fază după un contraatac "școală" al moldovenilor.

Oțelul Galați - Dinamo 1-0

Credit imagine: Eurosport

Primul moment mai intens al partidei de pe stadionul din Galați a venit în minutul 13, la poarta lui Dinamo. Bodișteanu a fost servit foarte bine de Cisotti, însă nu a putut controla mingea, astfel că Golubovic a reținut balonul.
După 30 de minute din joc, moldovenii au înregistrat o dublă ocazie prin Maciel, care l-a pus de două ori la încercare pe Golubovic în decurs de câteva secunde. Goalkeeper-ul lui Dinamo a fost însă la post de fiecare dată și și-a salvat echipa de la gol.
Acea fază a gălățenilor a fost și ultima importantă din prima repriză, astfel că scorul la pauză a fost 0-0.
Citește și:

Dinamo, învinsă la ultima fază de Oțelul Galați. Alb-roșii au primit din nou gol în prelungiri, după meciul cu Petrolul

După ieșirea de la cabine, cele două formații nu și-au mai asumat atât de multe riscuri, motiv pentru care au fost și mai puține ocazii. Primul moment cu adevărat periculos s-a petrecut abia în minutul 70, când Golubovic și-a salvat din nou echipa în două rânduri în decurs de câteva secunde.
Cisotti și Maciel au fost cei care l-au pus la încercare pe portarul alb-roșilor, care a fost "îngerul păzitor" al echipei sale. Pe final de meci, Dinamo a avut o ocazie importantă de a deschide scorul prin Pavicic, care a trimis însă peste poartă dintr-o poziție ideală.
Duelul părea că se îndrepta spre un rezultat de egalitate, însă la ultima fază, Oțelul a profitat de o greșeală a alb-roșilor și a plecat pe un contraatac, care a fost finalizat cu gol de Răzvan Tănasă în minutul 90+3. Astfel, gălățenii s-au impus dramatic în fața lui Dinamo, care a fost răpusă din nou în prelungiri, după ce a fost egalată etapa trecută de Petrolul tot în ultimele momente ale jocului.
În urma acestui rezultat, formația lui Zeljko Kopic rămâne pe penultimul loc, la un punct de FCU Craiova, ocupanta ultimului loc de baraj. De cealaltă parte, Oțelul urcă pe locul al treilea și se apropie la un singur punct de liderul UTA Arad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo