Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Patronul de la CFR Cluj, întrebat despre revenirea lui Dan Petrescu! Ce a spus Neluțu Varga

Bianca Dumitru

Publicat 04/04/2024 la 14:39 GMT+3

CFR Cluj s-a despărțit ieri după-amiază de Adrian Mutu, care a decis să-și dea demisia după ce echipa lui a fost eliminată din Cupa României de Corvinul Hunedoara. Astăzi, patronul clubului, Neluțu Varga, a fost întrebat despre posibila revenire a lui Dan Petrescu în Gruia.

Dan Petrescu, fostul antrenor al lui CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj trece printr-o perioadă delicată, după ce Adrian Mutu a rezistat numai 11 meciuri pe banca echipei din Gruia. Antrenorul nu a putut trece peste eșecul usturător suferit în fața celor de la Corvinul Hunedoara din sferturile Cupei României și a demisionat.
Oficialii CFR-ului au anticipat oarecum că Mutu va pleca, pentru că Andrea Mandorlini a fost chemat de urgență în țară. Italianul nu va fi, însă, noul antrenor principal al echipei, el urmând a îndeplini doar un rol de consultant pentru că este un bun cunoscător al lotului.
Cel care va sta pe banca tehnică este Ovidiu Hoban, care a fost numit antrenor interimar. Fost jucător în Gruia, acesta e antrenorul echipei U18 de la CFR Cluj, dar conform GSP ar fi început deja să pregătească meciul cu Rapid de sâmbătă.
"Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici și că avem capacitatea de a ne ridica. Am reușit în trecut, vom reuși ca și acum să ducem mai departe spiritul alb vișiniu! Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia și vom continua lupta pe care acest play-off o impune!
Așadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului", au transmis cei de la CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.
Citește și:

Va reveni Dan Petrescu la CFR Cluj?

Marți seară, înainte ca Mutu să-și dea demisia, fanii au cerut pe rețelele de socializare ca noul antrenor al echipei să fie Dan Petrescu. Acesta trece printr-o perioadă complicată la Jeonbuk, de unde ar putea fi demis în următoarele zile.
Patronul celor de la CFR Cluj a fost întrebat despre posibilitatea ca antrenorul alături de care echipa a cucerit 4 titluri de campioană a României în ultimii 6 ani să revină în Gruia.
Neluțu Varga a spus că va avea suficient timp să ia o decizie, pentru că până la finalul acestui sezon pe bancă se va afla Hoban, un nou antrenor urmând a fi numit din următoarea stagiune.
"Nu știu ce antrenor punem. Acum este Hoban. Reflectăm, reflectăm, reflectăm! Dan Petrescu? Ce rost are să vorbim acum despre presupuneri? Vom vedea la vară.
Sunt 1.000 de antrenori, o să alegem cea mai bună variantă pentru echipă. Eu așa umilit nu m-am simțit niciodată, iar lucrurile trebuie să se schimbe urgent", a declarat Neluțu Varga, la Digi Sport.
În acest moment, după primele două etape din play-off, CFR Cluj e pe locul 3 în clasamentul din SuperLigă, la egalitate de puncte cu Rapid, dar cu un golaveraj mai bun.
Diferența față de locul 2, ocupat de Universitatea Craiova, e de numai trei puncte, deci există șanse reale de a termina pe poziția secundă. Despre titlu nu se mai poate pune problema, CFR fiind la 10 puncte în urma liderului FCSB.
La finalul acestei săptămâni, CFR va juca în deplasare cu Rapid, într-un meci extrem de important în economia luptei pentru podium, din cea de-a treia etapă a play-off-ului.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo