Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radunovic a anunțat cu un singur cuvânt unde vrea să joace în sezonul următor, după ce FCSB a câștigat titlul

Bianca Dumitru

Publicat 28/04/2024 la 13:47 GMT+3

FCSB a devenit aseară campioană a României din punct de vedere matematic, după ce a câștigat cu scorul de 2-1 meciul cu Farul Constanța, contând pentru a șaptea etapă a play-off-ului SuperLigii. La finalul partidei, Risto Radunovic a vorbit despre viitorul său, anunțând că nu se mai gândește să plece de la echipa lui Elias Charalambous.

Risto Radunovic (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB a cucerit matematic, aseară, titlul de campioană a României, după ce a câștigat, scor 2-1, duelul cu Farul Constanța din cea de-a șaptea etapă a play-off-ului SuperLigii, și a ajuns la o diferență de cel puțin 14 puncte față de urmăritoarele sale din clasament.
Risto Radunovic, care nu a putut juca din cauza unei suspendări pentru cumulul de cartonașe galbene, a fost prezent în tribunele Arenei Naționale, iar la finalul partidei s-a bucurat alături de coechipieri pentru câștigarea titlului.
Fundașul a făcut și o declarație, vorbind pe scurt despre viitorul său. Deși la jumătatea lunii martie, Radunovic a anunțat că vrea să plece de la FCSB în vară, acum muntenegreanul a dat de înțeles că s-ar fi răzgândit.
Potrivit iamSport, fotbalistul a fost întrebat ce va face după încheierea actualei stagiuni, iar răspunsul său ar fi venit într-un singur cuvânt: "Rămân".
Citește și:

RADUNOVIC, DORIT DE ȘEFII LUI CFR CLUJ

În urmă cu aproape o lună și jumătate, Risto Radunovic a anunțat că vrea să plece de la FCSB, club cu care mai are contract doar până în iarnă. Muntenegreanul spera să poată pleca liber de contract încă de la finalul acestei stagiuni, spunând că este gata pentru o nouă provocare.
Radunovic își dorea să găsească înțelegere și să plece liber de contract, în contextul în care FCSB ar urma să-l piardă gratis, oricum, în iarnă. Oficialii liderului au, însă, alte planuri, nedorind să-l piardă pe fotbalist.
Conducerea noii campioane a României i-ar fi făcut o ofertă de a-și prelungi contractul, dar până acum nu se știe încă oficial dacă cele două părți au ajuns sau nu la vreun acord.
În această săptămână, în presă au apărut informații potrivit cărora cei de la CFR Cluj îl vor pe Radunovic, fotbalist cu mutarea căruia ar fi de acord și Dan Petrescu, care este așteptat să revină în Gruia.
Apărătorul de 31 de ani este considerat a fi un fotbalist care se potrivește perfect cu filosofia de joc a celor de la CFR Cluj, iar conducerea ardelenilor ar fi vrut să încerce să-i obțină semnătura în această vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo