Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid, 5 din 5 în 2024! Victorie clară cu Hermannstadt, iar giuleștenii vin la 6 puncte de FCSB

Dani Morar

Publicat 16/02/2024 la 21:55 GMT+2

Rapid a învins-o pe Hermannstadt, scor 2-0, într-o partidă din etapa a 26-a din SuperLiga României. Giuleștenii se apropie din nou la 6 puncte de FCSB, care va juca în această rundă pe terenul celor de la U Cluj, luni, de la ora 20:30.

Rrahmani, în Rapid - Hermannstadt. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

Rapid și Hermannstadt s-au întâlnit într-un meci din etapa a 26-a a SuperLigii României. Bucureștenii s-au impus cu 2-0, grație golurilor marcate de Ermal Krasniqi și Albion Rrahmani, dar au avut și un penalty refuzat în prima repriză, având 5 victorii din 5 posibile în 2024.
Prima ocazie a avut loc în minutul 6 și le-a aparținut gazdelor. Rrahmani i-a pasat în careu lui Jayson Papeau, care a avansat și a trimis un șut puternic. Căbuz a fost pe fază și a respins mingea în lateral.
În minutul 18 a avut loc cea mai controversată fază a primei reprize. Rapidiștii au adus din nou mingea în careu, iar Papeau a căzut după un duel cu Butean, cerând penalty. Faza a continuat, iar mingea a ajuns la Borza, care a șutat peste poartă.
În pauza meciului, fostul arbitru Ion Crăciunescu a comentat faza și crede că giuleștenii au fost privați de o lovitură de la 11 metri. "Se cam duce în el. Se duce în adversar, nu e luptă corp la corp, se duce cu corpul în el.E penalty", a spus Crăciunescu la Digi Sport.
Rapid a deschis scorul la 9 minute după pauză, în urma unei faze construite cu calm. Mingea a ajuns la Burmaz, iar acesta a trimis pe jos în zona punctului de la 11 metri, acolo de unde Krasniqi a lovit, fără șanse pentru Căbuz.
Minutul 66 a adus desprinderea pentru Rapid. Krasniqi a avansat pe flancul drept și a trimis în fața porții, acolo unde Rrahmani a atacat mingea și a deviat în plasă, marcând al 9-lea său gol în 11 partide.
Rapid – Hermannstadt s-a încheiat 2-0, iar elevii lui Cristiano Bergodi își consolidează locul 2 în clasament, cu 48 de puncte. FCSB are cu 6 mai multe, dar evoluează luni, pe terenul lui U Cluj.
Citește și:

Rapid – Hermannstadt: Echipele de start:

  • Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Krasniqi, Djokovic, Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani
    Rezerve: Drăghia, Bădescu, I. Cristea, Dr. Grigore, Oaidă, Hromada, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Ioniță II, Cîrjan
    Absenți: Emmers, Onea (accidentați), Kait (incert)
    Antrenor: Cristiano Bergodi
  • Hermannstadt: Căbuz – Bejan, Găman, I. Stoica – Butean, Murgia, Biceanu, Opruț – Ianis Stoica, Paraschiv, Balaure
    Rezerve: Muțiu, I. Pop, Medina, Antoche, Fonseca, Ciubotaru, Jipa, Neguț, Bucuroiu, Oroian, G. Iancu, N’Goma
    Absenți: Sota Mino (suspendat), G. Iancu, D. Iancu (incerți)
    Antrenor: Marius Măldărășanu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo