Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid, cu avantaj pe tabelă și om în plus pe teren, a fost învinsă de Craiova! Giuleștenii se îndepărtează de titlu

Bianca Dumitru

Publicat 30/03/2024 la 22:57 GMT+2

Universitatea Craiova a câștigat în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, meciul cu Rapid, contând pentru a doua etapă a play-off-ului SuperLigii. Giuleștenii au fost în superioritate numerică pentru aproape o repriză, dar nu au reușit să câștige.

Universitatea Craiova - Rapid

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova s-a impus în această seară, pe teren propriu, în fața celor de la Rapid, cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru a doua etapă a play-off-ului SuperLigii.
Primele ocazii ale meciului le-au aparținut celor de la Rapid. În minutul 4, Cristea a lovit mingea cu capul, după un corner, dar balonul a trecut peste poartă. Ulterior, în minutul 32, Rrahmani a șutat peste poarta gazdelor.
Echipa lui Cristiano Bergodi a deschis scorul abia în repriza secundă. În minutul 48, Funsho a înscris cu capul, după un corner executat perfect de Papeau.
După doar 3 minute, oltenii au rămas în inferioritate numerică, după ce Lyes Houri a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Cu toate astea, echipa lui Ivaylo Petev a reușit să întoarcă rezultatul de pe tabelă în doar 15 minute.
Citește și:
Baiaram a restabilit egalitatea în minutul 59, înscriind cu un șut pe jos, din interiorul careului, după o pasă foarte bună a lui Mitriță. Apoi, în minutul 66, Mitriță a transformat un penalty și și-a dus echipa în avantaj.
Deși au avut un om în plus pe teren timp de mai mult de 40 de minute, cei de la Rapid nu au putut să obțină nici măcar un rezultate de egalitate în Bănie, iar titlul este tot mai departe de giuleșteni.
Echipa lui Cristiano Bergodi a coborât pe locul 4 în clasamentul SuperLigii, cu 28 de puncte, fiind la egalitate cu CFR Cluj, care este pe locul 3. De cealaltă parte, Universitatea Craiova a ajuns la 31 de puncte, pe a doua poziție a ierarhiei, fiind la 4 puncte în spatele celor de la FCSB, care au un meci în minus.
În următoarea etapă a campionatului, Rapid va primi vizita celor de la CFR Cluj, în timp ce oltenii vor juca în deplasare cu FCSB.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo