Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rotariu, titular în primul meci după transferul la FCSB! Cum va arăta primul 11 al lui Charalambous

Bianca Dumitru

Actualizat 17/10/2023 la 14:07 GMT+3

Dorin Rotariu a semnat săptămâna trecută cu FCSB. Atacantul și-ar putea face debutul încă din acest weekend în tricoul roș-albaștrilor, după ce conducerea clubului a anunțat și postul pe care intenționează să-l utilizeze.

FCSB, la returul cu Nordsjaelland

Credit imagine: facebook

Săptămâna trecută, FCSB a oficializat transferul lui Dorin Rotariu, jucător care era liber de contract, după ce s-a despărțit în vară de bulgarii de la Ludogorets. Atacantul de bandă a semnat cu roș-albaștrii până la finalul sezonului, dar clubul are opțiunea de a prelungi înțelegerea pentru încă doi ani.
Dorin Rotariu și-ar putea face debutul la FCSB în următoarea etapă a campionatului. În weekend, după pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, roș-albaștrii vor juca, pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari.
Conducerea vicecampioanei României a anunțat recent că Rotariu va fi titular în 11-le lui Elias Charalambous, urmând a fi utilizat pe postul de atacant central.
Astfel, noua achiziție a roș-albaștrilor ar urma să îi ia locul în echipa de start lui Octavian Popescu, jucător cu care oficialii clubului și-au pierdut răbdarea, acesta urmând a rămâne pe banca de rezerve.
Iată cum ar putea arăta FCSB în meciul cu FC Voluntari: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Rotariu, Compagno, Coman.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Citește și:

Iosif Rotariu: "E o oportunitate foarte bună pentru Dorin"

Cel mai recent transfer al celor de la FCSB a fost comentat recent de Iosif Rotariu. Unchiul atacantului de 28 de ani s-a arătat încântat de oportunitatea pe care a primit-o fostul jucător de la Dinamo, precizând că acesta are experiența necesară pentru a îmbrăca tricoul roș-albaștrilor.
Fostul fotbalist a adăugat că speră ca Dorin să se acomodeze repede și să-și ajute noua echipă să câștige titlul în acest sezon al SuperLigii.
"Cred că e un pas înainte pentru el, e un moment important al carierei lui, are și o vârstă, 28 de ani, este foarte matur, a acumulat o experiență în străinătate, a stat 6 ani afară și cred că FCSB este echipa care i se potrivea cel mai bine.
E un jucător polivalent, foarte mobil, cu viteză, se poate adapta foarte bine și în banda dreapta, și ca vârf de atac. Da, da, au mai fost interesați de-a lungul timpului, dar oportunitatea s-a ivit acum.
E una foarte bună pentru Dorin. Sper să se adapteze cât mai repede și să o ajute pe FCSB să câștige campionatul", a declarat Iosif Rotariu.
Meciul dintre FCSB și FC Voluntari, din a 13-a etapă a SuperLigii, este programat duminică, 22 octombrie, de la ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo