Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rrahmani, în vizorul unei echipe din Bundesliga. Rapid a refuzat deja o primă ofertă din Cehia.Suma cerută de giuleșteni

Maria Olteanu

Publicat 21/04/2024 la 12:51 GMT+3

Albion Rrahmani, cel mai bun marcator al Rapidului din acest sezon, are șanse să prindă un transfer în TOP 5 campionate din Europa, după ce ocupanta locului 12 din Bundesliga, Werder Bremen, este pe urmele sale.

Rrahmani, în Rapid - UTA Arad. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

Albion Rrahmani are evoluții bune în acest sezon, în tricoul Rapidului, care l-au adus în atenția unui club din primele 5 ligi ale Europei.
Jucătorul giuleștenilor a înscris și aseară, la derby-ul de pe Arena Națională, cu FCSB, scor 2-2, iar presa din Kosovo indică interesul ocupantei locului 12 din Bundesliga pentru a-i obține semnătura jucătorului din campionatul nostru.
Fotbalistul kosovar este atent urmărit de cei de la Werder Bremen, însă până acum nemții nu au înaintat o ofertă oficială spre Giulești, după cum a anunțat Arlind Sadiku, jurnalist din Kosovo specializat în transferuri.
Citește și:

Rapid vrea 7-8 milioane de euro pentru Rrahmani

În tot acest timp, ocupanta locului 2 din campionatul Cehiei, Slavia Praga, s-a arătat interesată de serviciile lui Rrahmani, iar cehii i-au trimis deja lui Dan Șucu o primă ofertă, în vederea unui viitor transfer.
Din primele indormații, giuleștenii nu au fost mulțumiți de oferta cehilor, cerând în schimbul kosovarului între 7 și 8 milioane de euro.
În actualul sezon competițional, Rrahmani, care este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 2,3 milioane de euro, are cifre extraordinar de bune în tricoul Rapidului.
În 20 de prezențe strânse, fotbalistul din Kosovo a reușit 16 goluri și 4 pase decisive, fiind cel mai bun marcator al echipei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo