Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rrahmani, OUT până în 2024! Rapid i-a găsit înlocuitor. Cine e fotbalistul dorit de giuleșteni

Bianca Dumitru

Publicat 14/10/2023 la 16:38 GMT+3

Albion Rrahmani s-a accidentat joi seară, în a doua repriză a meciului dintre Andorra și Kosovo, din preliminariile EURO 2024. Atacantul celor de la Rapid va fi indisponibil circa 3 luni, iar giuleștenii au început să-i caute un înlocuitor, orientându-se asupra unui fotbalist sârb.

Albion Rrahmani, în Rapid - CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

Albion Rrahmani a rezistat pe teren doar 66 de minute în meciul dintre Andorra și Kosovo, contând pentru a 7-a etapă a preliminariilor EURO 2024. Atacantul celor de la Rapid s-a accidentat și a fost înlocuit, părăsind gazonul pe targă.
Conform Federației de Fotbal din Kosovo, problema atacantului de 23 de ani este destul de gravă. Rrahmani ar fi suferit o fractură la glezna dreaptă și are nevoie de o intervenție chirurgicală.
Astfel, fotbalistul va lipsi destul de mult de pe teren, el având nevoie de o perioadă de recuperare de minim 3 luni.
Având în vedere că anul 2023 ar putea fi încheiat pentru Rrahmani, cei de la Rapid sunt nevoiți să-i aducă un înlocuitor, ei nemaiavându-l în lot decât pe Kevin Soni, care nu și-a făcut încă debutul în Giulești.
Citește și:

Despotovic, atacantul dorit în locul lui Rrahmani

Conform AS.ro, oficialii echipei lui Cristiano Bergodi au pus ochii pe un atacant sârb. Este vorba despre Djordje Despotovic, fotbalist care este liber de contract după despărțirea de Arsenal Tula.
Sârbul de 31 de ani, care are o cotă de piață de 700.000 de euro, a mai evoluat de-a lungul timpului, printre altele, la Steaua Roșie Belgrad, Spartak Subotica, Orenburg, Rubin Kazan, Lokeren, Zhetysu, Kairat Almaty, Astana și Tobol Kostanay.
În sezonul trecut, el a îmbrăcat tricoul celor de la Arsenal Tula doar în 11 meciuri, fiind în cea mai mare parte a timpului rezervă.
Djordje Despotovic a atins cea mai mare valoare de piață în vara anului 2021, când era jucătorul celor de la Rubin Kazan, fiind evaluat la 6 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo