Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-a aflat cât a plătit Rapid pentru Cătălin Vulturar! "Acestea sunt sumele reale"

Dani Morar

Actualizat 02/02/2024 la 16:20 GMT+2

Rapid a reușit să transfere încă doi jucători în ultimele zile. Cătălin Vulturar a fost adus de la Lecce, iar Jakub Hromada va sosi de la Slavia Praga. În cazul românului, Victor Angelescu a dezvăluit care este suma exactă pentru care s-a realizat mutarea și câte procente au mai păstrat italienii.

Cătălin Vulturar (Lecce U19)

Credit imagine: Getty Images

Rapid speră să devină campioană la finalul acestui sezon, însă e greu de crezut că cineva o mai poate opri pe FCSB, care are un avans de 11 puncte.
Giuleștenii l-au adus pe Cătălin Vulturar în aceste zile, jucător crescut la UTA Arad și transferat la Lecce în 2020. Mijlocașul a fost căpitanul formației U19 a italienilor, Rapid plătind în schimbul său 400.000 de euro, a confirmat Victor Angelescu, precum și procente dintr-un viitor transfer.
"L-am dorit pe Cătălin Vulturar, dar am ales să negociem cu discreție, așa cum cred că ați observat că ne este felul la Rapid. Este un jucător de mare viitor și suntem convinși că am făcut un transfer extrem de reușit.
Aș vrea să fac câteva precizări pentru că în ultimele zile am văzut în presă tot felul de sume vânturate și aruncate. Acele sume nu reprezintă realitatea. Transferul lui Cătălin Vulturar s-a făcut pentru 400.000 de euro, plus un procent de 30% în cazul unui viitor transfer de la noi.
Am lăsat o coadă de 30%. Am plătit 400.000 de euro pentru 70% din Cătălin Vulturar, restul de 30% urmând să revină formației italiene în cazul unui viitor transfer al lui Cătălin Vulturar de la Rapid.
Acestea sunt sumele reale. Ceea ce s-a vehiculat în presă sunt cifre care nu au legătură cu realitatea. Noi am fost mereu transparenți la Rapid și vrem ca totul să fie foarte clar și precis", a declarat Victor Angelescu, pentru Fanatik.
Cătălin Vulturar nu va apuca să debuteze în acest sezon în tricoul Rapidului, urmând să fie împrumutat la UTA Arad, mai anunță sursa citată.

Rapid a rezolvat transferul lui Jakub Hromada

Potrivit GSP.ro, Bergodi va avea la dispoziție un nou mijlocaș defensiv, internaționalul din Slovacia, Jakub Hromada (27 de ani).
Jakub Hromada a mai primit și alte oferte importante în această iarnă, însă le-a refuzat, iar dacă în următoarele ore nu va interveni nimic acesta va semna cu formația bucureșteană.
Acesta va ajunge la București din Cehia, de la Slavia Praga, reușind alături de fosta sa echipă să câștige două titluri de campion și trei Cupe ale Cehiei.
În actuala ediție de campionat, mijlocașul defensiv a bifat minute în 11 partide, fără să aibă însă contribuții la vreun gol.
În prezent, cota de piață a acestuia este de 1,3 milioane de euro, iar de-a lungul carierei a mai îmbrăcat tricoul formațiilor Pro Vercelli, Sampdoria, FK Senica, Viktoria Plzen și Slovan Liberec.
De asemenea, Jakub Hromada are și patru prezențe în naționala Slovaciei și ar putea să îi fie adversar României în vară, la EURO 2024.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo