Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șefii CFR-ului, "la picioarele" unui jucător de la FCSB! "El le-a câștigat meciurile! Să fim corecți"

Bianca Dumitru

Actualizat 04/03/2024 la 20:13 GMT+2

FCSB este liderul clasamentului din SuperLigă, având un avans de 14 puncte în fața celor de la CFR Cluj, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, l-a lăudat pe Florinel Coman, despre care a spus că este jucătorul care le-a adus cele mai multe puncte roș-albaștrilor.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB este marea favorită la titlu în acest sezon al SuperLigii, roș-albaștrii fiind pe primul loc al clasamentului, cu un avans de 13 puncte în fața celor de la Rapid (care au, însă, un meci în minus) și 14 puncte față de CFR Cluj.
Jucătorii lui Elias Charalambous domină și clasamentul golgheterilor din campionat, Florinel Coman și Darius Olaru fiind la egalitate în fruntea ierarhiei, cu câte 14 goluri fiecare.
Șeptarul roș-albaștrilor are și 9 pase decisive, el demonstrând că se află într-o formă foarte bună, datorită căreia a fost decisiv în mai multe rânduri pentru FCSB.
Acest lucru a fost remarcat și de rivalii vicecampioanei României. Șefii celor de la CFR Cluj l-au lăudat pe Florinel Coman înaintea ultimei etape a sezonului regulat.
Citește și:

Cristi Balaj, laude pentru Florinel Coman

Președintele ardelenilor a evidențiat prestațiile foarte bune ale fotbalistului de 25 de ani, punctând că este cel mai bun jucător de la FCSB, cel care a tras echipa după el în această stagiune.
În plus, Cristi Balaj a spus că își dorește ca Florinel Coman să aibă evoluții la fel de bune și la Campionatul European din vara acestui an, unde România va face parte din grupa E, alături de Belgia, Slovacia și de învingătoarea din play-off-ul B, respectiv Israel, Bosnia, Ucraina sau Islanda.
"Coman a tras echipa după el în acest an. Are un an de excepție, îl felicit. Sper ca și la EURO să aibă aceleași evoluții și nu putem decât să-l felicităm pentru ceea ce a realizat în acest an. Mă bucur pentru el, în primul rând.
Este cel care le-a câștigat meciurile. Dacă vedeți câte puncte a câștigat FCSB prin golurile sau assist-urile lui Florinel Coman, veți înțelege ceea ce a făcut în acest an. Trebuie felicitat! Trebuie să fim fair-play și corecți", a declarat Cristi Balaj, potrivit Fanatik.
În ultima etapă a sezonului regulat din SuperLigă, FCSB o va înfrunta pe Rapid, iar CFR Cluj va juca împotriva celor de la FC Hermannstadt.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo