Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Știrile dimineții: Mandorlini a răbufnit după FCSB - CFR Cluj 1-0! Declarațiile lui Charalambous

Bianca Dumitru

Actualizat 07/08/2023 la 07:28 GMT+3

Știrile dimineții: FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj din Ghencea, iar rezultatul l-a supărat pe antrenorul clujenilor, care a răbufnit la adresa arbitrajului. De cealaltă parte, Elias Charalambous a avut un mesaj clar pentru jucătorii după a patra victorie din SuperLigă. În handbal, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a impus în turneul "Trofeul Poarta Transilvaniei".

Andrea Mandorlini (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

În fiecare dimineață, la prima oră, Eurosport.ro face o scurtă revistă a presei, pentru a vă oferi cele mai interesante și proaspete informații din sport.

1. Mandorlini a răbufnit după înfrângerea din Ghencea

FCSB s-a impus duminică seară, pe Stadionul Steaua, cu scorul de 1-0, în fața celor de la CFR Cluj, într-un meci contând pentru a patra etapă a SuperLigii.
Rezultatul a fost decis de o lovitură de la 11 metri, acordată roș-albaștrilor în minutul 63, după o intrare imprudentă a lui Cvek asupra lui Compagno, care a transformat penalty-ul fără emoții.
La finalul partidei, antrenorul clujenilor a răbufnit, arătându-se nemulțumit de deciziile de arbitraj. Andrea Mandorlini a spus că echipa sa este cea care ar fi trebuit să primească penalty după hențul lui Dawa și că faultul asupra atacantului italian al celor de la FCSB a fost văzut doar de către arbitru.
"Meciul a fost decis de arbitru. A dat un penalty inexistent. La noi a fost penalty clar, asta a decis partida, nu Steaua. Arbitrul a decis partida. Incredibil. Am văzut noi și asta ați văzut și voi. Am jucat bine, dar a fost o eroare uriașă.
Nu noi am pierdut meciul. A fost penalty la Dawa, am văzut faza de 10-20-50 de ori și a fost henț. La FCSB a fost un penalty inexistent.
Până la penalty era 0-0. Nouă nu ne-au dat un penalty clar. Aceste episoade decid o partidă! Avea mâna depărtată de corp! Le-a dat un penalty lor pe care numai arbitrul l-a văzut", a spus Andrea Mandorlini.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?

2. Charalambous, mesaj clar pentru jucătorii săi după victoria cu CFR Cluj

La rândul său, după meciul din Ghencea, și antrenorul Elias Charalambous a făcut câteva declarații, felicitându-și jucătorii pentru prestația lor.
Tehnicianul vicecampioanei României le-a transmis, însă, fotbaliștilor să-și păstreze capul pe umeri după cele 4 victorii consecutive obținute în SuperLigă, cerându-le în două rânduri să rămână "umili".
"Vreau să-mi felicit jucătorii mai ales pentru atitudine, pentru efort, pentru caracter. Au fost foarte concentrați pe joc. Vrem să le mulțumim fanilor, care au fost foarte importanți.
Sunt mândru de jucătorii mei și de fani. Cred că avem o echipă mai bună decât anul trecut, cu jucătorii care au venit și cu îmbunătățirea celor pe care i-am avut anul trecut.
Trebuie să rămânem umili, campionatul abia a început. Mâine trebuie să ne recuperăm, jucăm la trei zile. Cel mai important acum este să rămânem umili, pentru că e abia prima parte a campionatului", a declarat Elias Charalambous.
Citește și:

3. Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, victorioasă în turneul "Trofeul Poarta Transilvaniei"

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat turneul feminin de handbal "Trofeul Poarta Transilvaniei", desfășurat de vineri până duminică în Complex Sportiv Polivalent TeraPlast Arena din Unirea.
În finala desfășurată duminică, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a învins echipa maghiară DVSC Schaeffler cu scorul de 31-22 (16-9).
Pentru gazde au înscris Araujo 6 goluri, Dincă 5, Laslo 4, B. Bazaliu 3, Mbengue 3, Seraficeanu 3, Nosek 2, Niombla 2, Dahl 2, Bulatovic 1. Golurile formației din Debrecen au fost reușite de Jovovic 6, Fuzi-Tovizi 4, P. Vamos 2, Planeta 2, Csernyanszki 2, Topfner 2, M. Vamos 1, Haggerty 1, Hamori 1, Kelemen 1.
În finala mică, Gloria Buzău a dispus de formația franceză ES Besancon cu 25-22. AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo