Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Unul dintre cei mai buni marcatori ai lui Hagi nici nu visează să fie convocat pentru EURO 2024! "Nu se pune problema"

Bianca Dumitru

Publicat 24/12/2023 la 19:57 GMT+2

Farul Constanța a încheiat anul 2023 pe locul 6 în clasamentul din SuperLigă. Constantin Budescu, care a ajuns sub comanda lui Gică Hagi la începutul acestui sezon, a vorbit despre parcursul echipei sale și despre echipa națională a României.

Constantin Budescu (Farul Constanța)

Credit imagine: facebook

Farul Constanța nu a mai strălucit în acest sezon așa cum a făcut-o în stagiunea trecută, iar la finalul anului 2023 se află abia pe locul 6 în clasamentul din SuperLigă, având 30 de puncte acumulate în 21 de meciuri.
Constantin Budescu, care a ajuns în lotul campioanei României la începutul lunii august, când a fost transferat după un an în tricoul celor de la Petrolul Ploiești, a vorbit acum despre parcursul echipei lui Gică Hagi în actualul sezon.
Cu 7 goluri și 9 pase decisive reușite în 21 de partide la Farul, atacantul de 34 de ani a spus că lupta pentru play-off va fi foarte intensă și că, din punctul lui de vedere, campionatul este unul echilibrat, în care constănțenii au nevoie să adune puncte.
"O primă parte bună, se putea să fie și mai bună. Am început puțin mai prost, dar sperăm să terminăm bine. Eu mă simt foarte bine și în continuare lucrurile cred că o să fie ok. Este cel mai strâns campionat, cu diferență mică de puncte între echipe, și oricine poate prinde play-off-ul.
O să fie o luptă destul de disputată și probabil se va da lupta până în ultima etapă. Îmi doresc să ajut cât mai mult echipa. Important este ceea ce facem pe plan colectiv, să obținem puncte și să ne calificăm în play-off", a declarat Constantin Budescu, pentru pagina de Facebook a celor de la Farul.
Citește și:

Budescu nu se gândește la naționala României

Atacantul de 34 de ani a vorbit și despre calificarea României la EURO 2024, fiind întrebat dacă se așteaptă la o convocare la echipa națională pentru turneul final. Budescu a spus că nu crede că Edi Iordănescu îl va include în lotul României, dar a punctat că nu se concentrează asupra acestui aspect.
Fotbalistul a precizat că va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie, iar apoi va reveni la antrenamente pentru a se pregăti pentru meciurile din a doua parte a sezonului 2023/24.
"Nu m-am gândit la o convocare. Nu cred că se pune problema. Eu îmi doresc să ne îndeplinim noi obiectivul aici la club. O să fie o vacanță scurtă. Suntem obișnuiți, pentru că în ultimii ani vacanțele au fost foarte mici.
O să fim aproape de familiile noastre și o să gustăm cu toții din produsele tradiționale, e normal. Multă sănătate și să vină alături de noi să ne bucurăm de victorii", a adăugat Budescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo