Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, în atenția unei echipe din Turcia! Anunțul lui Șumudică

Bianca Dumitru

Publicat 03/08/2023 la 10:03 GMT+3

FCSB este aproape să se despartă, pe lângă Malcom Edjouma, și de unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului, Adrian Șut. Marius Șumudică a dezvăluit că mijlocașul este dorit de o echipă din Turcia.

Adrian Șut (FCSB)

Credit imagine: facebook

Adrian Șut este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, prestațiile sale fiind remarcate de reprezentanții unor echipe din Europa.
Marius Șumudică, antrenor cu experiență în fotbalul din Turcia, a anunțat că mijlocașul de 24 de ani ar fi dorit de Trabzonspor. Echipa care a terminat pe locul 6 în campionatul turc sezonul trecut a mai fost pe urmele lui Șut și vara trecută.
Atunci, însă, conducerea celor de la FCSB a cerut 3 milioane de euro în schimbul fotbalistului, sumă care i-a făcut pe turci să facă un pas în spate.
"Știu că există interes pentru el din Turcia, de la Trabzon, în momentul de față. El e cel mai bun număr 6 de la noi, poate juca la echipa națională", a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.
Rămâne de văzut dacă cei de la Trabzonspor vor face o ofertă și dacă vor reuși să ajungă la un acord cu șefii vicecampioanei României, în condițiile în care FCSB a mai pierdut un mijlocaș în această vară, iar Șut este unul dintre titularii echipei lui Elias Charalambous.
Citește și:

Edjouma este dorit în Serie B, la Bari

FCSB s-ar putea despărți în această vară și de Malcom Edjouma, care a fost în stagiunea precedentă unul dintre cei mai buni marcatori ai roș-albaștrilor (11 goluri în 40 de meciuri), însă acum a sărit din planurile lui Elias Charalambous și a început să preia statutul de rezervă.
Evoluțiile bune ale lui Edjouma nu au fost trecute cu vederea, deoarece Bari și-a exprimat dorința de a-l aduce pe jucătorul de 26 de ani în Serie B. Singurul lucru care pare să stea în calea plecării francezului de la vicecampioana României este aspectul financiar.
Conducerea grupării din Berceni își dorește să îl vândă pe Edjouma în schimbul sumei de 1 milion de euro, astfel că rămâne de văzut dacă gruparea din peninsulă este dispusă să ofere banii respectivi pentru a-și asigura semnătura jucătorului.
Cel mai cunoscut cotidian de sport din Italia a analizat la rândul său transferul ce se poate perfecta în următoarele zile. Jurnaliștii din peninsulă confirmă interesul celor de la Bari pentru jucătorul lui FCSB și mai mult decât atât, precizează că mutarea nu este departe de a fi realizată.
În plus, Gazzetta dello Sport l-a caracterizat pe scurt pe mijlocașul de 26 de ani și i-a găsit și câteva calități fotbalistului francez.
"Directorul sportiv Polito insistă pentru transferul francezului de la Steaua București. Pentru a întări lotul, Bari are nevoie de cel puțin opt transferuri: un portar, un fundaș stânga, un fundaș central, doi mijlocași, doi atacanți și un mijlocaș ofensiv. (...)
În ceea ce privește mijlocașii, ochii celor de la Bari sunt pe Malcom Edjouma, de la Steaua București. Un gigant cu caracteristici asemănătoare cu ale lui Folorunsho (n.r. Michael Folorunsho, mijlocaș împrumutat de Napoli la Bari în sezonul trecut).
E genul de mijlocaș care se evolueaeză excelent între linii. Bari a făcut oferta, românii ar vrea un milion de euro. Părțile nu par să fie foarte îndepărtate", a scris Gazzetta dello Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo