Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Unul dintre cei mai în formă jucători din SuperLigă, OUT până la primăvară după o accidentare gravă

Bianca Dumitru

Actualizat 12/08/2023 la 11:53 GMT+3

FC Voluntari a fost învinsă aseară, în deplasare, de FCU Craiova, cu scorul de 3-1, într-un meci contând pentru a cincea etapă a SuperLigii. Înaintea partidei, antrenorul ilfovenilor a anunțat că George Merloi s-a accidentat grav și va rata mare parte din acest sezon.

George Merloi, în FC Voluntari - Rapid. Sursa foto: GSP

Credit imagine: facebook

FC Voluntari a pierdut aseară, în deplasare, duelul cu FCU Craiova, scor 3-1, meci contând pentru a cincea etapă a SuperLigii.
În runda precedentă, ilfovenii se impuseseră pe teren propriu în fața celor de la Rapid, cu scorul de 2-1. În acea partidă, FC Voluntari a câștigat 3 puncte, dar a pierdut un jucător important pe o perioadă lungă de timp.
Aseară, înaintea meciului din Bănie, Marin Dună a vorbit despre accidentarea suferită de George Merloi în minutul 21 al duelul cu rapidiștii.
Antrenorul ilfovenilor a confirmat faptul că problema suferită de decarul de 23 de ani este gravă, el urmând a trece prin două intervenții chirurgicale.
"Are afectat ligamentul încrucișat lateral și are și meniscul afectat. Vor fi două operații. Chiar aseară am aflat verdictul, după ce s-a făcut RMN-ul. E păcat, începuse foarte bine campionatul. Am pierdut un jucător important", a declarat Marin Dună.
Citește și:

Merloi va lipsi minim 6 luni

George Merloi a părut, în startul acestui sezon, unul dintre cei mai în formă fotbaliști din SuperLigă. Atacantul a fost titular în echipa lui Dună în primele 4 etape ale campionatului.
Decarul a reușit 3 goluri și a fost pentru o perioadă golgheterul SuperLigii înainte de a fi depășit de Dugandzic. Accidentarea suferită în duelul cu Rapid i-a dat planurile peste cap.
Conform doctorilor, recuperarea pentru o accidentare la nivelul ligamentului încrucișat anterior, așa cum a suferit Merloi, se întinde pe parcursul a 6 până la 9 luni.
Astfel, cel mai devreme, tânărul atacant ar putea reveni pe gazon în a doua jumătate a acestui sezon, în primăvara anului 2024.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo