Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Țicu a aflat decizia cu privire la suspendarea sa. Când va reveni căpitanul Petrolului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/11/2023 la 19:51 GMT+2

Căpitanul Petrolului, Valentin Țicu, a aflat decizia finală în cazul sancțiunii sale. Acesta a făcut recurs după ce inițial primise 16 etape de suspendare pentru atacul la Dragoș Iancu, soldat cu accidentarea gravă a mijlocașului lui Hermannstadt.

Valentin Țicu (Petrolul Ploiești)

Credit imagine: Instagram

Articol scris de Daniel Kerekes
Comisia de recurs a dat verdictul în cazul suspendării lui Valentin Țicu. Căpitanul Petrolului a obținut înjumătățirea pedepsei, de la 16 la doar 8 etape de suspendare. Această hotărâre îi dă fundașului petrolist șansa de a evolua în următorul meci al echipei prahovene, având în vedere că cele 8 etape de suspendare au trecut deja, conform GSP.ro.
Petrolul a făcut recurs imediat după aflarea suspendării inițiale, iar decizia finală a venit după două luni și două amânări. Valentin Țicu poate să revină pe teren pentru echipa antrenată de Florin Pîrvu în meciul din etapa a 17 a Superligii, împotriva Botoșaniului, pe teren propriu.
Țicu ar putea juca din nou la exact două luni de la momentul nefericit al accidentării lui Dragoș Iancu. Pe 24 septembrie, Valentin Țicu a provocat o accidentare foarte urâtă a jucătorului lui Hermannstadt.
Citește și:

Valentin Țicu, 8 etape de suspendare

La meciul dintre Petrolul și Hermannstadt, terminat 0-0, Țicu i-a dislocat glezna mijlocașului de 21 de ani chiar în startul partidei, în minutul 7. Iancu a fost operat ziua următoare, timp de 5 ore. Acestea au fost declarațiile lui, după intervenția chirurgicală: "Mă simt foarte bine, chiar super! Operația a fost puțin cam lungă, vreo patru ore. Doctorul mi-a zis că totul e bine și a promis că în trei, patru luni o să revin pe teren. Nu am dureri, totul e sub control.
Domnul președinte Dani Coman mi-a dat asigurări că voi face recuperarea în cele mai bune condiții, totul va fi suportat de club. Mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje, am primit sute. Sper să revin mai puternic", a declarat Dragoș Iancu pentru site-ul oficial al lui Hermannstadt.
Astfel, Dragoș Iancu ar putea reveni pe teren la începutul anului viitor, dacă recuperarea sa va decurge fără probleme. De cealaltă parte, Valentin Țicu va reveni pentru a-și conduce echipa din teren în lupta pentru accederea în play-off.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo