Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Țicu, la pământ după suspendarea de 16 etape! Dezvăluiri dure despre starea fundașului

Bianca Dumitru

Publicat 20/10/2023 la 15:52 GMT+3

Valentin Țicu a fost suspendat 16 etape după faultul dur asupra lui Dragoș Iancu, de la finalul lunii septembrie. Oficialii celor de la Petrolul Ploiești au dezvăluit că starea fotbalistului de 23 de ani este foarte proastă, fundașul fiind extrem de afectat de cele întâmplate.

Valentin Țicu (Petrolul Ploiești)

Credit imagine: Instagram

Valentin Țicu trăiește o perioadă de coșmar, după ce în partida dintre Petrolul și FC Hermannstadt de pe 24 septembrie i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu.
Chiar dacă majoritatea specialiștilor au fost de acord că Țicu nu a avut niciun fel de intenție de a-i face rău adversarului, Comisia de Disciplină l-a sancționat dur pe "găzar", cu o suspendare de 16 etape.
Asta înseamnă că fotbalistul nu va reveni pe teren mai devreme de jumătatea lunii februarie 2024, respectiv până la meciul dintre Petrolul Ploiești și Poli Iași, din a 26-a etapă a SuperLigii.
Valeriu Răchită a vorbit despre care este starea fundașului de 23 de ani, spunând că acesta a fost extrem de afectat de cele întâmplate și s-a închis în el, nemaidorind să comunice cu cei din jur.
"Se antrenează, a fost la meci cu Buzău, se simțea bine. Nu poți să vorbești cu el, e trist. S-a închis în el... S-a închis în el. O dată la două zile vorbește cu Iancu.
Eu îl văd la antrenamente. Dragoș vorbește la două zile cu Țicu, dar au trecut doar trei etape, mai sunt 13 etape", a declarat Valeriu Răchită pentru Fanatik.
Citește și:

REACȚIA LUI DRAGOȘ IANCU LA AFLAREA VERDICTULUI PENTRU VALENTIN ȚICU

După verdictul primit de fotbalistul celor de la Petrolul Ploiești, Dragoș Iancu a comentat această sancțiune drastică primită de adversarul său.
Mijlocașul de 21 de ani a spus că pedeapsa este prea dură în opinia sa, dar că ar putea servi drept un exemplu, astfel încât să nu se mai ajungă la astfel de accidentări.
"Mi se pare puțin cam dură suspendarea lui Vali. Mi-e greu să comentez prea mult, dar poate că a fost așa și pentru a se da un exemplu. Mă gândesc, nu știu! Sper să fie și el OK, să treacă peste asta.
Noi avem o relație bună, nu trec două zile fără să vorbim. Sunt bine cu recuperarea, decurge totul bine, cred că în cantonamentul de iarnă voi fi cu echipa. Sunt bine și cu moralul, le mulțumesc celor de la FCSB că mă ajută", a declarat Dragoș Iancu.
Jucătorul celor de la FCSB Hermannstadt se recuperează în prezent la baza celor de la FCSB. El a scăpat de ghipsul de pe picior și are speranțe că va reveni cât mai curând pe teren.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo