Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vlad Chiricheș a revenit pe teren! Cât s-a terminat amicalul dintre FCSB și Gloria Buzău

Dani Morar

Publicat 23/03/2024 la 17:56 GMT+2

FCSB a organizat o partidă de pregătire în pauza generată de partidele echipelor naționale, prilej pentru Vlad Chiricheș să revină pe teren după accidentarea suferită în partida tur a sezonului regulat, de pe terenul celor de la UTA Arad.

Vlad Chiricheș

Credit imagine: facebook

FCSB și Gloria Buzău s-au întâlnit într-o partidă de pregătire, în pauza pentru meciurile echipelor naționale. Roș-albaștrii nu s-au putut baza pe cei 4 fotbaliști convocați de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia: Ștefan Târnovanu, Adrian Șut, Darius Olaru și Florinel Coman.
Amicalul cu Buzău s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Echipa care începe de pe locul 4 play-off-ul din Liga a 2-a a deschis scorul în minutul 7 prin Mihai Tănasă, iar reușita celor de la FCSB a fost semnată de David Miculescu.
Meciul a fost prilejul perfect pentru revenirea pe teren a lui Vlad Chiricheș. Fundașul central nu a mai jucat din luna august a anului trecut, când s-a accidentat pe terenul celor de la UTA Arad. Ba mai mult, el a început ca titular și a purtat banderola de căpitan.
Echipa de start a celor de la FCSB în amicalul cu Gloria Buzău:
  • Vlad - Crețu, Dawa, Chiricheș (cpt), Panțîru - Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu - Antwi, Miculescu, Oct. Popescu.
Potrivit Digi Sport, în a doua repriză a meciului au mai intrat pe teren Haruț, Ngezana, Lixandru și Udrea, precum și juniorii Pădurariu, Ilie, Colibășanu și Necșulescu.
"Sunt fericit să avem jucători la echipele naționale. Acum avem patru la naționala României. Asta arată ce calitate avem în echipă. Fiecare jucător trebuie să pună naționala deasupra la orice. Felicitări lor", a declarat Elias Charalambous acum câteva zile.
Citește și:

FCSB domină top 10 al celor mai bine cotați jucători din SuperLigă

FCSB este echipa care are cei mai mulți reprezentanți în topul celor mai valoroși fotbaliști din SuperLigă, după ce specialiștii de la site-ul Transfermarkt au actualizat cotele de piață.
În top 10 cel mai bine cotați jucători din campionatul României se află 5 fotbaliști din lotul lui Elias Charalambous, doi dintre ei fiind în fruntea clasamentului. Este vorba despre Darius Olaru și Florinel Coman, care sunt cei mai valoroși jucători din SuperLigă, fiind cotați la 6,5, respectiv 6 milioane de euro.
Podiumul este completat de Alexandru Mitriță, atacantul celor de la Universitatea Craiova, care are o cotă de 3,2 milioane de euro. Echipa din Bănie mai este reprezentată în top 10 și de Vladimir Screciu, în timp ce CFR Cluj, Farul Constanța și Rapid au câte un singur jucător în această ierarhie.
De remarcat este și faptul că în topul celor mai valoroși fotbaliști din campionat se află un jucător străin. Este vorba despre Albion Rrahmani, kosovarul legitimat la clubul din Giulești, a cărui cotă a ajuns la 2,3 milioane de euro.
În plus, în ceea ce privește modificările valorilor de piață, cota unui singur fotbalist a fost în scădere față de ultima actualizare făcută la finalul anului 2023 de cei de la Transfermarkt. Este cazul lui Octavian Popescu, care valorează cu 400.000 de euro mai puțin decât în decembrie.

Top 10 cei mai valoroși jucători din SuperLigă:

Top 10 cei mai valoroși fotbaliști din SuperLigă
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo