Inter a învins-o pe Milan cu 2-1. Ibrahimovic a deschis scorul, însă Romelu Lukaku a egalat din penalty pentru ca apoi, în ciuda mai multor intervenții extraordinare din repriza a doua ale lui Ciprian Tătărușanu, Christian Eriksen a adus victoria pentru echipa lui Antonio Conte în minutul 90+7, după o lovitură liberă executată perfect.

Totuși, punctul culminant al partidei a venit în finalul primei reprize când Romelu Lukaku și Zlatan Ibrahimovic, foști colegi la Manchester United în sezonul 2017/2018, au fost implicați într-o altercație.

Liga
Întâlnire de gradul "0" la Barcelona, înainte de alegerile pentru președinția clubului
ACUM 2 MINUTE

Lukaku i-a transmis lui Ibrahimovic să se întâlnească cu el în afara stadionului după meci. Ca răspuns, Ibrahimovic a râs și i-a spus: ”Ok, sun-o pe mama ta!”. Această replică l-a enervat și mai tare pe belgian, însă Ibrahimovic nu s-a oprit aici și a adăugat: ”Fă prostiile tale cu voodoo!”.

Cum a ajuns Zlatan Ibrahimovic să facă o astfel de referință

Ibrahimovic a fost acuzat că ar fi spus astfel o remarcă rasistă, însă reprezentanții lui Ibra susțin că suedezul a negat că ar fi fost vorba de altceva, el referindu-se la o declarație dată de patronul lui Everton, fosta echipă a lui Lukaku, Farhad Moshiri.

Moshiri a declarat în ianuarie 2018 că Lukaku ar fi refuzat un nou contract pe Goodison Park după ce ar fi fost sfătuit de mama sa, care practica voodoo în Africa, să meargă la Chelsea.

Lukaku a negat ulterior aceste acuzații, precizând că este catolic și că ritualurile voodooo nu sunt permise în credința sa. De altfel, el a mers în cele din urmă la Manchester United, nu la Chelsea.

Fotbal
Marea Britanie și Irlanda vor să găzduiască Mondialul din 2030. Anunțul premierului Johnson
ACUM 11 MINUTE
Premier League
Bătălie grea pentru locurile de Liga Campionilor, în Premier League! 6 echipe se luptă pe 2 poziții
ACUM 44 MINUTE