Fotbal

Ron Smith, tatăl managerului lui Aston Villa, a murit din cauza COVID-19

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Dean Smith

Credit imagine: Eurosport

DeSebastian Ujica
28/05/2020 la 06:45

Aston Villa a anunțat că tatăl managerului Dean Smith și-a pierdut viața.

Clubul din Premier League, Aston Villa, a anunțat miercuri seară că tatăl managerului Dean Smith, Ron, a pierdut lupta cu infecția cu COVID-19.

"Familia Aston Villa este tristă să anunțe că Ron Smith a murit la vârsta de 79 de ani" a spus clubul într-un comunicat oficial. "Ron, cel care trăia într-o casă de bătrâni după ce a fost diagnosticat cu demență în urmă cu 6 ani, a fost infectat cu coronavirus în urmă cu 4 săptămâni.

Champions League

Pep Guardiola le-a transmis un mesaj amenințător rivalilor din Champions League

ACUM 16 ORE

După o perioadă scurtă petrecută în spital, el a decedat cu familia alături de el. Fan pe tot parcursul vieții al lui Villa, Ron a fost steward pe Villa Park timp de mulți ani și a transmis dragostea pentru club către copii" au mai spus cei de la Aston Villa.

Marea Britanie are peste 267.000 de cazuri confirmate de coronavirus, iar 37.460 de persoane și-au pierdut viața din cauza infecției. Luna trecută, managerul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, și-a pierdut mama din cauza virusului. Ea a murit la Barcelona la vârsta de 82 de ani.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Un nou caz "Sane" la Manchester City! Barcelona a făcut deja o ofertă oficială

IERI LA 10:05
Premier League

Lucas Digne este dorit de Chelsea și Man City! Venit de la Barca, francezul s-a remarcat la Everton

IERI LA 06:04
Subiecte asemănătoare
FotbalAston VillaManchester CityJosep GuardiolaMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol