Clubul din Premier League, Aston Villa, a anunțat miercuri seară că tatăl managerului Dean Smith, Ron, a pierdut lupta cu infecția cu COVID-19.
"Familia Aston Villa este tristă să anunțe că Ron Smith a murit la vârsta de 79 de ani" a spus clubul într-un comunicat oficial. "Ron, cel care trăia într-o casă de bătrâni după ce a fost diagnosticat cu demență în urmă cu 6 ani, a fost infectat cu coronavirus în urmă cu 4 săptămâni.
După o perioadă scurtă petrecută în spital, el a decedat cu familia alături de el. Fan pe tot parcursul vieții al lui Villa, Ron a fost steward pe Villa Park timp de mulți ani și a transmis dragostea pentru club către copii" au mai spus cei de la Aston Villa.
Premier League
Jucătorul surpriză care l-a dat gata pe Guardiola: "E din altă lume!"
ACUM 9 ORE
Marea Britanie are peste 267.000 de cazuri confirmate de coronavirus, iar 37.460 de persoane și-au pierdut viața din cauza infecției. Luna trecută, managerul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, și-a pierdut mama din cauza virusului. Ea a murit la Barcelona la vârsta de 82 de ani.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824606.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cine este Thomas Frank, antrenorul care a făcut din Brentford spaima granzilor din Premier League
ACUM 10 ORE
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
ACUM 15 ORE