Cotidianul olandez De Telegraaf a informat că Ronald Koeman a fost transportat cu ambulanța la spitalul AMC din Amsterdam. Medicii au intervenit la spital și după un cateterism cardiac, viața lui Koeman este în afara oricărui pericol.
„Potrivit soției lui, Bartina, Ronald Koeman este acum în stare stabilă, fapt confirmat de impresarul Rob Jansen", scrie De Telegraaf. Antrenorului i-a fost eliberată o arteră coronară blocată și i-a fost montat un stent coronarian. Koeman a început să se simtă rău în timp ce se plimba cu bicicleta și a chemat ambulanța imediat ce a ajuns acasă. El ar putea fi externat chiar mâine dacă starea sa rămâne stabilă.
The Dutchman, who had a glittering playing career with Groningen, Ajax, PSV Eindhoven, Barcelona and Feyenoord, is famous for his cool demeanour on the touchline.
Cupa Mondială FIFA
Marea speranță a americanilor, după eliminarea de la Cupa Mondială: "Este important pentru noi"
ACUM 3 MINUTE
Ronald Koeman, în vârstă de 57 de ani, a avut o carieră de fotbalist glorioasă, evoluând la cluburi precum Groningen, Ajax, PSV, Barcelona sau Feyenoord și este cunoscut pentru atitudinea sa calmă de pe margine, în postura de antrenor. El a mai pregătit în trecut și formațiile Southampton și Everton în Premier League.
Fostul fundaș și-a început cariera de antrenor în staff-ul naționalei Olandei în 1997 pentru ca apoi să se întoarcă pe Camp Nou în postura de secund al lui Louis van Gaal. El a devenit apoi manager la Vitesse în 2000 iar ulterior a pregătit pe Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ Alkmaar și Feyenoord înainte să ajungă în Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Lovitură dură pentru Arsenal! Cât urmează să lipsească Gabriel Jesus, după accidentarea de la CM
ACUM 27 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Dobay, “Calul” care a galopat în porțile adverse la două Campionate Mondiale consecutive
ACUM 2 ORE