Grupul de foști fotbaliști a făcut o ofertă pentru a cumpăra formația din League One, însă aceasta a fost respinsă, iar șansele cele mai mari la preluarea formației le are omul de afaceri american Rob Couhig. Potrivit ziarului britanic Independent, foștii jucători ar putea reveni cu o ofertă îmbunătățită.
Ronald Koeman a confirmat faptul că Bergkamp, Larsson și Kuyt își doresc să cumpere un club, însă rolul său a fost unul strict consultativ în cazul lui Wycombe, nedorint să fie implicat direct.
"Nu știu cât de aproape este de realizare. Eu mă aflu undeva în spate, ca să zic așa. Sunt un consultant. Dacă doresc, sunt dispus să îi consiliez, însă nu eu voi fi cel care investește sau cel care decide cum va decurge situația. Ei au acest vis de a cumpăra un club și lucrează la el, dar eu nu sunt direct implicat", a explicat Koeman, înaintea partidei cu Irlanda de Nord, de joi, din preliminariile Campionatului European.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM 11 MINUTE
După 12 meciuri disputate în acest sezon, Wycombe se află pe locul secund în liga a treia din Anglia, cu 23 de puncte.
Cei trei foști atacanți s-au îndreptat către antrenorat după retragere. Dennis Bergkamp (48 de ani) este antrenor secund la Almere City U21, iar Dirk Kuyt (39 de ani) pregătește formația U19 a lui Feyenoord. De asemenea, Henrik Larsson (48 de ani) a pregătit mai multe echipe suedeze până în prezent, ultima experiență fiind la Helsingborg, în acest an.

Mediafax
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM 44 MINUTE
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
ACUM O ORĂ