Există viață și după Messi! Cel puțin așa pare după victoria catalanilor din prima etapă a noului sezon de La Liga. Barcelona a câștiat meciul cu Real Sociedad, într-o partidă în care a avut câteva emoții pe final, după ce oaspeții au revenit de la 3-0 la 3-2. Cu toate acestea, golul lui Pique, noul erou al catalanilor, dubla lui Braithwaite și reușita lui Sergi Roberto au adus primele 3 puncte ale sezonului și au început cu dreptul noua era a catalanilor.

Spectatorii de pe Camp Nou, moment special pentru Messi în minutul 10 al partidei

Ronald Koeman, antrenorul celor de la Barcelona, a fost mulțumit de prestația elevilor săi: "Este mereu important să începi campionatul cu o victorie acasă, mai ales după ce s-a întâmplat în ultima vreme. Era important să arătăm bine. În prima jumătate de oră am fost fantastici și când am avut mingea, dar și când a trebuit să o recuperăm. Ne-au pus în dificultate pe final, când au venit la 3-2, dar am câștigat în final. Sunt foarte fericit cu ce am văzut pe teren", a spus Ronald Koeman după partidă.
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 2 ORE
Partida din prima etapă a noului sezon a reprezentat și revenirea fanilor Barcelonei pe Camp Nou după aproape un an și jumătate. Aproximativ 20,000 de oameni au asistat la partida cu Real Sociedad, în Spania încă existând restricții în ceea ce privește numărul total de spectatori care pot asista la o partidă, spre deosebire de ce se întâmplă în Anglia sau în Franța.
În minutul 10 al partidei, spectatorii prezenți pe Camp Nou l-au aplaudat pe Lionel Messi la scenă deschisă, aceștia dorind să facă un obicei la fiecare meci al Barcelonei disputat acasă, în semn de recunoștință pentru toate performanțele realizate de argentinian în tricoul catalanilor.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 2 ORE
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM 2 ORE