Ronald Koeman a fost demis în octombrie 2021 de la Barcelona, iar în locul său a fost numit Xavi, care a venit pe Camp Nou cu foarte multă determinare și promisiunea că o va readuce pe Barcelona în elita fotbalului mondial. Totuși, în clasamentul din La Liga, față de Real Madrid, diferența a crescut față de când antrenor era Ronald Koeman.
Aceasta a fost și observația olandezului, care a făcut o comparație între diferența de puncte față de Real Madrid în mandatul său și în mandatul actualului tehnician. De la plecarea sa de la Barcelona nu s-a știut prea multe despre Koeman, care a preferat liniștea pentru câteva luni, înainte să se afle că va prelua naționala Olandei după turneul final al Cupei Mondiale programat la sfârșitul acestui an.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40

Ronald Koeman, săgeți către actualul antrenor al Barcelonei, Xavi

De curând, Ronald Koeman a ieșit din nou în public și nu a dezamăgit în privința declarațiilor: "Cu siguranță s-au îmbunătățit lucruri acolo. Au semnat cu trei atacanți sau trei jucători care joacă în față. Nu este bine să comparăm. Când am plecat, FC Barcelona era la opt puncte distanță și acum s-au dublat. Alta era situația acolo când eram eu antrenor. Nu este totuși bine să comparăm.
Treaba lui Xavi este la fel de complicată ca a mea. Nu este nevoie să mințim, dacă pierzi meciuri pe teren propriu se întâmplă pentru un motiv. Aceasta este ralitatea la FC Barcelona acum. În orice caz, trebuie să se știe că eu nu am avut sprijinul deplin al președintelui. Sper că a învățat din asta și că îl susține pe Xavi. Situația clubului mă doare, e trist pentru că sunt de-al lor", a declarat Ronald Koeman.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00