Ronaldinho a fost arestat în Paraguay la începutul lunii martie alături de fratele său după ce au fost prinși cu pașapoarte false. După o lună în spatele gratiilor în care a fost în continuare pe prima pagină a ziarelor de sport din întreaga lume după ce a jucat fotbal în echipa penitenciarului, Ronaldinho a fost eliberat.
Fostul mare jucător și fratele său, Roberto Assis, vor rămâne în arest la domiciliu la un hotel din Asuncion. Conform celor de la Daily Mail, brazilianul a plătit 1.6 milioane de dolari pentru a fi eliberat pe cauțiune, iar presa din Argentina a vorbit chiar de posibilitatea ca Messi să fi plătit pentru ca fostul său coleg să fie judecat în libertate.
Până să se soluționeze procesul, "Dințosul" are la dispoziție un etaj întreg de la un hotel de lux din Paraguay, iar jurnaliștii de la Ole au realizat un reportaj despre stabilimentul unde e "blocat" fostul "Balon de Aur".
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 30 MINUTE
"Palmaroga este o clădire veche de aproape 120 de ani, transformată acum într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Paraguay. Acolo, împreună cu fratele său Roberto, Ronaldinho și-a rezervat un etaj întreg, dar doarme în camera 104, care are un pat king-size, un televizor inteligent 4K sau o cadă cu hidromasaj, printre multe alte facilități. O cameră care costă 380USD pe noapte. În plus, Palmaroga are o sală de gimnastică", scrie sursa citată.
Pe lângă fratele său, Ronaldinho îi are pe Sergio Queiroz - avocat - și David, asistentul acestuia. Comunicările lui Ronaldinho cu exteriorul sunt aproape exclusiv cu mama sa. "Dințosul" are mare grijă să își liniștească mama, deoarece aceasta a avut anterior probleme de sănătate.
"Totul funcționează bine, iar serviciile sunt foarte bune. Ronaldinho este de asemenea bine, adaptându-se la o nouă rutină. A fi la hotel este mult mai bun decât în ​​Agrupación, deși consideră că ar fi mai corect să fie acasă, în Brazilia", au spus surse hotelului pentru Olé.

Cum ar fi ajuns Ronaldinho în afara legii

Jurnaliștii argentinieni au cercetat și modul în care actele false descoperite de poliție au ajuns în posesia lui Ronaldinho. Din câte se pare, două persoane sunt responsabile pentru problemele pe care le suportă acum brazilianul, care, nu ar fi implicat în rețeaua cercetată de poliție.
"În jurul lui Ronaldinho, atât la aeroport, cât și la hotel, s-au aflat două persoane: Wilmondes Sousa Lira și Dalia Lopez. Primul este un om de afaceri brazilian, și se pare că el a fost cel care ar fi livrat documentele false. A doua persoană este o femeie de afaceri care deține fundația caritabilă Angel Fraternity, o organizație care promovează evenimente împreună cu Ronaldinho și care l-a adus în Paraguay pe fostul fotbalist. Ea era deja urmărită de Justiție, fiind suspectată că este în vârful unei rețele dedicate spălării banilor și falsificării documentelor. În acest dosar, deja 16 persoane fuseseră anterior reținute. Opiniile experților nu au arătat că Dinho și fratele său fac parte din acea rețea. Specialiștii în crimă organizată au ascultat telefoane și au pus cap la cap date și nu a putut fi găsită vreo relație directă între brazilian și rețea. Cert e că imaginea vedetei, care-și acoperă mâinile încătușate, a făcut înconjurul lumii, iar pe lângă perioada grea prin care a trecut, acum îl așteaptă și un proce", scrie Ole.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 36 MINUTE
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM O ORĂ