"Dințosul" spera ca Brazilia să câștige Copa America, dar s-a bucurat și pentru bunul său prieten, Messi, care a câștigat primul trofeu important cu Argentina.

Ronaldinho, despre succesul lui Messi la Copa America

Leo Messi a reușit să câștige Copa America cu Argentina, după 3 finale pierdute. A fost primul trofeu pentru argentinieni, după 28 de ani de secetă. Ronaldinho a vorbit înrt-un interviu despre succesul prietenului său chiar pe Marcana, la Rio de Janeiro.
Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
ACUM O ORĂ
"Finala Copa America? Am fost trist că a pierdut naționala Braziliei, dar am fost fericit pentru Messi. A fost o furtună de emoții, așa se întâmplă când un prieten precum Messi întâlnește Brazilia", a spus Ronaldinho pentru 101greatgoals.

Despre următoarea Cupă Mondială

Ronaldinho a vorbit și despre șansele Braziliei de a deveni din nou campioană mondială.
"Brazilia are o echipă puternică.
De fiecare dată când ajung la o Cupă Mondială știu ce înseamnă asta. Cred că în cele din urmă Brazilia o va câștiga din nou.", a adăugat Ronaldinho pentru sursa citată.

Argentina, campioană după 28 de ani

Argentina și Brazilia s-au întâlnit în finala Copa America pe celebra arenă Maracana. Echipa lui Messi a câștigat finala istorică, datorită golului marcat de Angel Di Maria, în prima repriză.
Pentru Messi a fost a cincea șansă la un trofeu important cu naționala sa, după ce în trecut a pierdut 3 finale de Copa America și una de Campionat Mondial.
Liga
Barcelona îl 'blindează' pe Pedri! Ce clauză uriașă de reziliere va avea în noul contract
ACUM O ORĂ
Fotbal
Pele, din nou la terapie intensivă! Care este starea brazilianului: "Ieri a făcut un pas înapoi"
ACUM 2 ORE