"Dințosul" spera ca Brazilia să câștige Copa America, dar s-a bucurat și pentru bunul său prieten, Messi, care a câștigat primul trofeu important cu Argentina.

Ronaldinho, despre succesul lui Messi la Copa America

Leo Messi a reușit să câștige Copa America cu Argentina, după 3 finale pierdute. A fost primul trofeu pentru argentinieni, după 28 de ani de secetă. Ronaldinho a vorbit înrt-un interviu despre succesul prietenului său chiar pe Marcana, la Rio de Janeiro.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 3 ORE
"Finala Copa America? Am fost trist că a pierdut naționala Braziliei, dar am fost fericit pentru Messi. A fost o furtună de emoții, așa se întâmplă când un prieten precum Messi întâlnește Brazilia", a spus Ronaldinho pentru 101greatgoals.

Despre următoarea Cupă Mondială

Ronaldinho a vorbit și despre șansele Braziliei de a deveni din nou campioană mondială.
"Brazilia are o echipă puternică.
De fiecare dată când ajung la o Cupă Mondială știu ce înseamnă asta. Cred că în cele din urmă Brazilia o va câștiga din nou.", a adăugat Ronaldinho pentru sursa citată.

Argentina, campioană după 28 de ani

Argentina și Brazilia s-au întâlnit în finala Copa America pe celebra arenă Maracana. Echipa lui Messi a câștigat finala istorică, datorită golului marcat de Angel Di Maria, în prima repriză.
Pentru Messi a fost a cincea șansă la un trofeu important cu naționala sa, după ce în trecut a pierdut 3 finale de Copa America și una de Campionat Mondial.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 4 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 4 ORE