Ronaldinho a trecut peste o perioadă delicată din viața sa. Fostul star al Barcelonei și fratele său au fost arestați în primăvară pentru deținere de pașapoarte false. Cei doi au petrecut o lună în spatele gratiilor, apoi alte 4 în arest la domiciliu, într-un hotel luxos din Paraguay.
Fostul campion mondial a fost eliberat în această săptămână și va trebui să plătească, împreună cu fratele său, 200.000 de dolari.
Brazilianul le-a mulțumit fanilor săi din mediul online pentru susținerea din ultimele luni:
Liga
Ruptură totală la Barcelona! Laporta l-a mustrat pe Koeman pentru comportamentul din fața presei
ACUM CÂTEVA SECUNDE
"Îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a încheiat perioada dificilă. Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru toată dragostea și susținerea din ultimele luni. Sunteți mereu în inima mea.", a scris brazilianul, pe contul de Instagram.

Ronaldinho: "Prima mea amintire este mingea"

Ronaldinho a postat și un teaser al noului său documentar, care va apărea în următoarea perioadă. Pe fundal, brazilianul povestește ce a însemnat și ce înseamnă, în continuare, fotbalul pentru el.
"Prima mea amintire? Mingea. Mingea este dragostea vieții mele. Când am mingea la picior, lumea se oprește în loc. În acele momente nu mă mai gândesc la altceva. Nu trece vreo zi în care să nu mă gândesc la stadioanele pline cu suporteri. Fotbalul a fost viața mea.", spune Ronaldinho, în teaser-ul noului său documentar.
Ronaldinho n-a încetat să joace fotbal nici când se afla în închisoare. Brazilianul a fost surprins în timp ce se afla pe teren alături de ceilalți deținuți, lăsând impresia că nu contează locul în care joacă, atâta timp cât are mingea la picior.

Ronaldinho a câștigat Balonul de Aur în 2005

Ronaldinho a jucat la Barcelona în perioada 2003-2008, reușind să câștige 2 titluri de campion în La Liga, un trofeu UEFA Champions League și o Supercupă a Spaniei. Grație evoluțiilor sale impresionante, brazilianul a primit, în 2005, Balonul de Aur.
De-a lungul carierei, Ronaldinho a mai evoluat la Gremio, Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro și Fluminese. Fostul decar al Barcelonei și-a trecut în palmares și Cupa Mondială din 2002, după ce Brazilia a învins naționala Germaniei în finală.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu taie în carne vie după meciul de la Hunedoara! Cum își va pedepsi jucătorii
ACUM O ORĂ
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
ACUM O ORĂ