"Forma e temporară, clasa e permanentă". O sintagmă care a căpătat în ultima perioadă statutul de clișeu, dar care e valabilă pentru ultima reprezentație a lui Ronaldinho.
Retras de 6 ani din fotbal, legendarul brazilian a mai dată o dată măsura talentului său enorm într-un meci de caritate. După ce a driblat spectaculos, la primul său gol, sud-americanul l-a făcut pe comentator să își piardă vocea când și-a definitivat hat-trickul, cu un lob perfect, care a ajuns aproape de vinclu. "Golazo, golazo, golazo", a strigat comentatorul partidei, vrăjit de exeuția fantastică a "Dințosului".
Fotbal
Eto'o e noul președinte ale Federației de Fotbal din Camerun! Primul fotbalist care l-a felicitat
12/12/2021 LA 08:55
"Multe mulțumiri tuturor celor implicați în ediția 2021 a "Game of Joy", aici, în Maceio. A fost o plăcere să văd atât de mulți artiști și oameni deosebiți în acest eveniment în care s-a celebrat fotbalul și s-a susținut o cauză nobilă. Încă aș putea să mai fac față pe teren", a scris Ronaldinho la final, pe pagina de Instagram.
Mulți sunt de părere că Ronaldinho a fost cel mai mare talent pe care fotbalul l-a dat vreodată. Campion Mondial cu Brazilia, câștigător al Ligii Campionilor (cu Barcelona) și Balon de Aur (2005), "Dințosul" va rămâne în memoria tuturor pentru modul în care evolua mereu cu zâmbetul pe buze. Singurul jucător din istoria recentă aplaudat în picioare pe Santiago Bernabeu, după un gol care va rămâne în istorie, Ronaldinho a rămas, din păcate pentru fotbal, doar 2-3 ani la cel mai înalt nivel. Specialiștii consideră că, dacă brazilianul ar fi avut mintea și prioritățile lui Cristiano Ronaldo, nu s-ar mai fi discutat niciodată despre cine este GOAT-ul în fotbal. Foarte probabil să fie așa, dar un Ronaldinho interesat de trofee și titluri nu ar mai fi fost la fel de autentic și nu ar mai fi adus aceeași plăcere privitorilor.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Xavi debutează azi la Barcelona, ca antrenor, şi are un mare pariu: un puşti de 17 ani, titular
20/11/2021 LA 15:28
Fotbal
Dezvăluire neașteptată: "Din fericire, Ronaldo a blocat transferul meu la Real Madrid"
27/10/2021 LA 07:52