Ronaldo a înscris golul cu numărul 99 pentru Portugalia în meciul de duminică cu Luxemburg. Portughezii au câștigat cu 2-0 și și-au asigurat calificarea pentru Euro 2020.
După meci, Ronaldo a recunoscut că a jucat accidentat, pentru a clarifica situația privind înlocuirea sa din minutul 55 din meciul lui Juventus cu AC Milan de pe 10 noiembrie.
”Evident, toată lumea a spus că am jucat cu unele limitări în ultimele trei săptămâni”, a declarat Ronaldo.
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 2 ORE
”Nu a fost nicio controversă. Voi, presa, vreți controverse. Știți că nu îmi place să fiu înlocuit, dar am jucat cu niște limitări”, a precizat el.
”Am încercat să ajut Juventus, chiar și jucând accidentat. Nimănui nu îi place să fie înlocuit, dar înțeleg aceste schimbări pentru că nu eram apt. La fel ca în ultimele meciuri pentru Portugalia, nu am fost 100%. Când este nevoie să mă sacrific pentru club și echipa națională, o fac cu mândrie. Știu că sunt meciuri importante”, a declarat Ronaldo.
https://i.eurosport.com/2019/11/14/2717006.jpg
”După cum știți, Inter pune presiune pe Juventus. Suntem cu două puncte în față și nu putem greși. Dacă facem egal sau pierdem, vor fi peste noi. Așa că m-am sacrificat pentru echipa”, a afirmat portughezul.
”Aici la națională, la fel. Dacă am fi pierdut unul dintre aceste două meciuri, am fi putut fi eliminați. După cum știți, am avut mari accidentări în timpul carierei. Mereu joc 50, 60 de meciuri pe sezon. Nu e o coincidență. Sunt accidentat rar, dar se poate întâmpla”, consideră Ronaldo.
”Este o accidentare minoră, o durere care mă împiedică să fiu la capacitate maximă. Dar după cum spus înainte, încerc mereu să îmi ajut clubul și echipa națională”, a afirmat el.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
ACUM 2 ORE
Premier League
Van Dijk și Salah nu joacă împotriva lui Southampton. Ultimele vești despre starea celor doi
ACUM 2 ORE