Ronaldo a înscris golul cu numărul 99 pentru Portugalia în meciul de duminică cu Luxemburg. Portughezii au câștigat cu 2-0 și și-au asigurat calificarea pentru Euro 2020.
După meci, Ronaldo a recunoscut că a jucat accidentat, pentru a clarifica situația privind înlocuirea sa din minutul 55 din meciul lui Juventus cu AC Milan de pe 10 noiembrie.
”Evident, toată lumea a spus că am jucat cu unele limitări în ultimele trei săptămâni”, a declarat Ronaldo.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM O ORĂ
”Nu a fost nicio controversă. Voi, presa, vreți controverse. Știți că nu îmi place să fiu înlocuit, dar am jucat cu niște limitări”, a precizat el.
”Am încercat să ajut Juventus, chiar și jucând accidentat. Nimănui nu îi place să fie înlocuit, dar înțeleg aceste schimbări pentru că nu eram apt. La fel ca în ultimele meciuri pentru Portugalia, nu am fost 100%. Când este nevoie să mă sacrific pentru club și echipa națională, o fac cu mândrie. Știu că sunt meciuri importante”, a declarat Ronaldo.
https://i.eurosport.com/2019/11/14/2717006.jpg
”După cum știți, Inter pune presiune pe Juventus. Suntem cu două puncte în față și nu putem greși. Dacă facem egal sau pierdem, vor fi peste noi. Așa că m-am sacrificat pentru echipa”, a afirmat portughezul.
”Aici la națională, la fel. Dacă am fi pierdut unul dintre aceste două meciuri, am fi putut fi eliminați. După cum știți, am avut mari accidentări în timpul carierei. Mereu joc 50, 60 de meciuri pe sezon. Nu e o coincidență. Sunt accidentat rar, dar se poate întâmpla”, consideră Ronaldo.
”Este o accidentare minoră, o durere care mă împiedică să fiu la capacitate maximă. Dar după cum spus înainte, încerc mereu să îmi ajut clubul și echipa națională”, a afirmat el.
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 2 ORE
Fotbal
Moruțan a salvat-o pe Galatasaray cu unul dintre golurile carierei. Reacția lui Fatih Terim
ACUM 3 ORE