Printre cei care se pregătesc intens în propria sufragerie se numără și Cristiano Ronaldo, de 5 ori câștigător al Balonului de Aur.
Superstarul portughez a lansat o nouă provocare pentru cei 210 urmăritori de pe Instagram, prin care îi îndeamnă să rămână în formă și în perioada de autoizolare. Campania lui Ronaldo se numește "Living Room Cup" și se bazează pe un concurs de abdomene.
"Salutare tuturor, am o nouă provocare pentru voi prin care puteți rămâne activi: Living Room Cup. Credeți că puteți să-mi doborâți recordul de abdomene? Arătați-mi de ce sunteți în stare!", a scris Ronaldo, pe contul de Instagram.
Fitness
#PILATEScuDOLORES Cum să te menții în formă fără să ieși din casă
06/04/2020 LA 20:47

Ronaldo, 142 de abdomene în 45 de secunde

Alături de text, atacantul lui Juventus a atașat și un filmuleț cu el în care face o demonstrație a provocării. Rezultatul portughezului a fost absolut fantastic: 142 de repetări în 45 de secunde, adică aproximativ 3 repetări pe secundă.
Mai mulți fotbaliști au acceptat provocarea lui Cristiano și au încercat să-i întreacă scorul, printre care Erling Haaland, Blaise Matuidi și Bruno Fernandes.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Mesajul lui Sorescu la despărțirea de Dinamo: "Aici m-am format ca fotbalist"
ACUM 16 MINUTE
Fotbal
Lucian Goian, analiză obiectivă a fotbalului românesc, în ziua în care se reia Liga 1
ACUM 42 MINUTE