Se întâmpla în sferturile UEFA Champions League din 1999, când "diavolii roșii" primeau vizita lui Inter, pe Old Trafford.
Cole, al treilea cel mai bun marcator din istoria Premier League, a avut emoții uriașe înaintea duelului din urmă cu 21 de ani, pe care United l-a câștigat cu 2-0. Era pentru prima oară în carieră când englezul se afla pe același teren cu legendarul brazilian, transferat cu 2 ani în urmă de la Barcelona.
În cadrul podcastului "Beautiful Game", Cole a rememorat întâlnirea cu Ronaldo, de pe tunelul stadionului Old Trafford, spunând faptul că, din cauza emoțiilor, "aproape că a făcut pe el":
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 34 MINUTE
Îmi amintesc când am jucat cu Inter. Eram pe tunel și ne pregăteam să ieșim pe teren, când l-am văzut pe Ronaldo. Nu o să vă mint: aprope că am făcut pe mine. Îi urmăream meciurile de foarte mulți ani. Era un adevărat creator al jocului. Mi se părea totul incredibil, eram pe același teren cu Ronaldo, un jucător venit parcă din altă lume. Dacă nu ar fi fost chinuit de accidentări, ar fi câștigat în fiecare an Balonul de Aur. | Andy Cole
În cele din urmă, Manchester United a câștigat cu 2-0, iar în returul de pe Giuseppe Meazza a scos un egal, scor 1-1. United n-a mai putut fi oprită până în finală, unde s-a impus dramatic în prelungiri, în fața lui Bayern Munchen.

Ronaldo, desemnat de două ori Balonul de Aur

Într-adevăr, Ronaldo a petrecut lungi perioade fără să joace, din cauza accidentărilor. Cu toate acestea, fostul atacant brazilian a impresionat în momentele în care a fost apt și apoi a intrat în istoria fotbalului. De-a lungul carierei, Ronaldo a evoluat pentru Cruzeiro, PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid, Milan și Corinthians, reușind să cucerească 13 trofee.
La nivel internațional, brazilianul se poate lăuda cu 2 Cupe Mondiale câștigate în 1994 și 2002. De asemenea, Ronaldo a primit de două ori Balonul de Aur, în 1997 și 2002.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM O ORĂ
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 2 ORE