În ultima apariție online, superstarul lui Juventus s-a antrenat alături de iubita lui, Georgina Rodriguez.
Cristiano este una dintre cele mai prezente personalităţi din lumea fotbalului pe rețelele de socializare. Atacantul portughez are peste 211 milioane de urmăritori pe Instagram, unde postează des clipuri video în care le arată fanilor săi cum se menține în formă.
Aflat la vila sa din Madeira (Portugalia), Ronaldo s-a antrenat miercuri alături de logodnica sa. "Raţa şi gazela", a spus Georgina după ce a văzut cum execută Cristiano Ronaldo exerciţiul pe care ea l-a terminat.
Premier League
Câți bani încasează fiecare club din Premier League pentru locurile ocupate la finalul sezonului
ACUM 27 MINUTE
"Frumoasa mea parteneră de antrenament.", a scris jucătorul, lângă videoclipul postat.

Ronaldo, 142 de abdomene în 45 de secunde

În urmă cu câteva zile, Ronaldo a lansat o nouă provocare pentru cei 210 urmăritori de pe Instagram, prin care îi îndeamnă să rămână în formă și în perioada de autoizolare. Campania lui Ronaldo se numește "Living Room Cup" și se bazează pe un concurs de abdomene.
"Salutare tuturor, am o nouă provocare pentru voi prin care puteți rămâne activi: Living Room Cup. Credeți că puteți să-mi doborâți recordul de abdomene? Arătați-mi de ce sunteți în stare!", a scris Ronaldo, pe contul de Instagram.
Alături de text, atacantul lui Juventus a atașat și un filmuleț cu el în care face o demonstrație a provocării. Rezultatul portughezului a fost absolut fantastic: 142 de repetări în 45 de secunde, adică aproximativ 3 repetări pe secundă.
Mai mulți fotbaliști au acceptat provocarea lui Cristiano și au încercat să-i întreacă scorul, printre care Erling Haaland, Blaise Matuidi și Bruno Fernandes.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Phil Foden, cel mai bun tânăr jucător din Premier League
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Roland Niczuly, despre cum s-a transformat Sepsi în acest sezon și despre planuri de viitor
ACUM 4 ORE