Giovanni Cobolli Gigli, fostul preşedinte al lui Juventus, l-a criticat pe Ronaldo, care "apare mai mult la piscină".
"Situaţia de la Juventus s-a complicat atunci când Cristiano Ronaldo a plecat. El a spus că merge în Portugalia pentru mama sa, dar acum apare doar în poze din piscină. Când s-a făcut această excepţie, situaţia a fost una tensionată şi au vrut şi alţi jucători să plece. N-ar fi trebuit să se întâmple aşa. Toţi ar fi trebuit să intre în carantină", a spus Giovanni Cobolli Gigli la Radio Punto Nuovo.
În fotografiile apărute pe reţelele de socializare, Ronaldo se află fie la sala de forţă, fie alături de copiii săi, în vila sa din Madeira.
Cupa Mondială FIFA
S-a născut la Madrid, dar va juca împotriva Spaniei la Cupa Mondială: "Nu mă simțeam acasă"
ACUM 16 MINUTE
El a postat şi mai multe mesaje în care le transmite urmăritorilor săi să respecte normele de prevenţie în contextul pandemiei de coronavirus.
Juventus are trei jucători testaţi pozitiv cu COVID-19 până în prezent: Daniele Rugani, Blaise Matuidi şi Paulo Dybala. Ultimul s-a simțit destul de rău la începutul acestei săptămâni, dar între timp starea sa este una bună.
Italia este cea mai afectată țară din Europa din punct de vedere al coronavirusului. Până miercuri seară, autoritățile raportaseră 74.386 de cazuri de COVID-19, 7503 persoane pierzându-și viața.
Giovanni Cobolli Gigli a fost președintele lui Juve începând cu 2006, când a izbucnit scandalul Calcipoli. El a asigurat conducerea torinezilor alături de Jean-Claude Blanc și Alessio Secco, până în 2009.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
La Liga
Endrick, tot mai aproape de Real Madrid! Florentino Perez a acceptat "clauza anti-Haaland"
ACUM 21 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Sadio Mane, mândru de naționala Senegalului! Reacția jucătorului după eliminarea de la Cupa Mondială
ACUM 26 MINUTE