Getty Images

Ronaldo, criticat dur de un fost președinte al lui Juventus pentru ceea ce face în carantină

Ronaldo, criticat dur de un fost președinte al lui Juventus pentru ceea ce face în carantină

26/03/2020 la 09:44Actualizare 26/03/2020 la 09:45

Cristiano Ronaldo a reuşit să scape de carantina din Italia şi a mers în Portugalia pentru a fi alături de mama sa, care a suferit recent un atac vascular cerebral. Imaginile apărute cu portughezul pe reţelele de socializare nu au fost pe placul tuturor.

Giovanni Cobolli Gigli, fostul preşedinte al lui Juventus, l-a criticat pe Ronaldo, care "apare mai mult la piscină".

"Situaţia de la Juventus s-a complicat atunci când Cristiano Ronaldo a plecat. El a spus că merge în Portugalia pentru mama sa, dar acum apare doar în poze din piscină. Când s-a făcut această excepţie, situaţia a fost una tensionată şi au vrut şi alţi jucători să plece. N-ar fi trebuit să se întâmple aşa. Toţi ar fi trebuit să intre în carantină", a spus Giovanni Cobolli Gigli la Radio Punto Nuovo.

În fotografiile apărute pe reţelele de socializare, Ronaldo se află fie la sala de forţă, fie alături de copiii săi, în vila sa din Madeira.

El a postat şi mai multe mesaje în care le transmite urmăritorilor săi să respecte normele de prevenţie în contextul pandemiei de coronavirus.

Italia este cea mai afectată țară din Europa din punct de vedere al coronavirusului. Până miercuri seară, autoritățile raportaseră 74.386 de cazuri de COVID-19, 7503 persoane pierzându-și viața.

Giovanni Cobolli Gigli a fost președintele lui Juve începând cu 2006, când a izbucnit scandalul Calcipoli. El a asigurat conducerea torinezilor alături de Jean-Claude Blanc și Alessio Secco, până în 2009.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.