A fi copilul unui sportiv celebru este în primul rând un privilegiu, dar în același timp și o mare presiune. Lucrurile se complică și mai mult când ești fiul lui Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai apreciați sportivi la nivel mondial, dar și printre cei mai fanatici adepți ai antrenamentului continuu și ai stilului de viață sănătos.
Portughezul a acordat mereu o atenție sporită dietei sale, care l-au ajutat să aibă un fizic de invidiat chiar dacă are deja 35 de ani. Starul lui Juventus a primit zilele trecute premiul de "Jucătorul secolului XXI" la Gala Global Soccer Awards, iar în declarațiile sale a făcut câteva referiri și la fiul său cel mare, Cristiano Jr., care încearcă să îi calce pe urme celebrului său tată.
"Are potențial, este înalt, este rapid și driblează bine, dar asta nu este totul. Fotbalul necesită multă dăruire și multă muncă. Nu am de gând să-l presez, dar dacă mă întrebi dacă aș vrea să fie ... bineînțeles că mi-ar plăcea să ajungă fotbalist. Cu toate acestea, îmi doresc tot ce e mai bun pentru el, fie că va fi fotbalist sau medic.", a declarat Ronaldo la gala Global Soccer Awards, citat de marca.com.
Cupa Mondială FIFA
Nemulțumiri în lotul Portugaliei înainte de sfertul cu Maroc! Cum i-a enervat Ronaldo pe colegii săi
ACUM 12 ORE
https://i.eurosport.com/2019/06/12/2613307.jpg

Cristiano Ronaldo: "Bea Coca-Cola și mănâncă chipsuri și știe că nu-mi place asta"

Ronaldo a menționat că fiul său nu-i ascultă întotdeauna sfaturile și că are niște obiceiuri care îl deranjează, dar că pe undeva este normal să facă aceste lucruri, ținând cont de vârsta sa fragedă: "Vom vedea dacă fiul meu va ajunge un fotbalist grozav. Deocamdată nu este. Sunt dur cu el. Uneori bea Coca-Cola și Fanta și mănâncă chipsuri, deși știe că nu-mi place acest lucru. Îi spun că după ce aleargă pe bandă ar trebui să se recupereze în apă rece și nu-i place acest lucru. Dar e normal, are 10 ani."
Starul portughez a mers și mai departe și a spus că nu este strict doar cu Cristiano Jr., ci și cu cei mai mici membrii ai familiei: "Cei mici se uită mereu la mine înainte de a mânca ciocolată pentru că știu că nu-mi place să-i văd făcând asta."
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
07/12/2022 LA 16:53
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
07/12/2022 LA 14:52