Din 2007 până în prezent, un singur jucător - Modric - a putut să spargă monopolul instaurat de Ronaldo și Messi în privința Balonului de Aur. An de an, cei doi au reușit să aibă cifre incredibile, iar mulți s-au grăbit să susțină că va exista un vid de putere odată retragerea lor.
Ronaldo: "E incitant să îi vezi pe Mbappe și Haaland"
Kylian Mbappe joacă însă la cel mai înalt nivel de 4 ani, iar Erling Haaland a demonstrat în ultimii aproape 2 ani că e o mașinărie de goluri. Ca atare, întrebat cine va prelua ștafeta în viitor, Ronaldo i-a nominalizat pe cei doi. CR7 a ținut să precizeze, însă, că, deși aceștia au rezultate impresionante în momentul actual, e nevoie de constanță pe termen lung pentru a fi privit drept un jucător care a dominat o eră
Fotbal
PSG, un nou meci dezamăgitor. Wijnaldum i-a salvat în prelungiri pe parizieni de la înfrângere
ACUM 4 ORE
"Este dificil să alegi un singur jucător despre care să spui că va fi cel mai bun, dar cred că este incitant să vezi această nouă generaţie de jucători tineri precum Erling Haaland şi Kylian Mbappe. Unii jucători pot face un sezon mare sau două, cei mai buni jucători sunt cei care continuă sezon după sezon, iar asta nu e aşa uşor de realizat.Este nevoie de multă muncă şi mult efort", a declarat Ronaldo, citat de A Bola.

Presa din Italia și viitorul lui Ronaldo

În ceea ce îl privește pe starul lui Juventus, ieri au apărut imagini cum mașinile acestuia de lux sunt mutate de la Torino de către o companie de transport. S-a speculat imediat că portughezul va pleca, însă acest scenariu nu stă neapărat în picioare.
Din câte se pare, Ronaldo își mută vehiculele de lux în Portugalia la finalul fiecărui sezon, înainte de a pleca în vacanță.
Fotbal
Ronaldo nu a mai suportat să audă ce spune Cassano despre el și a făcut rost de numărul lui
ACUM 11 ORE
Fotbal
Cum s-a votat în fiecare țară la Balonul de Aur. Olandezii s-au răzbunat pe Messi
ACUM 18 ORE