Ronaldo la Barcelona? Un transfer imposibil în urmă cu câțiva ani ar putea să devină realitate în vara lui 2022. Cel puțin asta susține Toni Freixa, care crede că formația de pe Camp Nou ar da o lovitură extraordinară prin aducerea omului care a bătutu record după record în tricoul marii rivale, Real Madrid.
Evident, nu există în acest moment un interes pentru vârful lui Manchester United, dar fostul candidat la președinția Barcelonei crede că oficialii catalani ar trebui să studieze această posibilitate. Totul în contextul în care presa engleză a anunțat că lusitanul va pleca de pe Old Trafford în vară, dacă echipa nu se califică în Champions League. Portughezul are ca principal obiectiv competiția în care e golgheter absolut, iar o clasare mai jos de locul 4 cu United îl va determina să plece.
De acest lucru ar putea să profite Barcelona, care oricum e în căutarea unui atacant. CR7 ar fi o adevărată lovitură de imagine, dar și un exemplu pentru tinerii fotbaliștii ai lui Xavi, crede Freixa.
Cupa Mondială FIFA
Portugalia, calificată matematic în optimile Cupei Mondiale după victoria în fața Uruguayului
ACUM 2 ORE
"Ronaldo la Barcelona? Dacă ar fi un moment pentru această nebunie, acum este acel moment", a spus Toni Freixa în emisiunea La Porteria, conform as.com.

Slideshow

Îi recunoști? Cum arătau cei mai buni fotbaliști din lume când au intrat în luminile reflectoarelor.

25 imagini

Xavi, un antrenor dur. Măsurile luate sunt necesare

Încă din prima zi în care a fost numit pe banca tehnică a Barcelonei, Xavi a instaurat un set de reguli. Cu unii dintre actualii jucători, fostul mijlocaș a fost coleg ani de zile, dar nu va ține cont de nimic, urmând să îi trateze pe toți în mod egal.
S-a vorbit că Xavi riscă să se transforme într-un mic dictator, fiind văzut ca un antrenor dur. Acest lucru poate fi periculos, în sensul în care un tehnician ar trebui să caute mai întâi să își apropie vestiarul. Toni Freixa consideră că toate măsurile pe care fostul mijlocaș le ia sunt necesare, în contextul în care clubul a suferit enorm la capitolul disciplină în perioada Ronald Koeman.
"Xavi instaurează un set de reguli necesare, nu vine pentru a da amenzi și a persecuta jucătorii. Vrea să îi facă să înțeleagă unde joacă, să își asume responsabilitatea. Cred că munca lui va da roade, nu văd să existe vreun război între jucători și stafful tehnic. Cred că fotbaliștii vor redescoperi plăcerea de a evolua în tricoul Barcelonei", a mai spus fostul membru în Consiliul de Administrație al Barcelonei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
ACUM 5 ORE
Fotbal
Cristiano Ronaldo, ademenit cu o ofertă imensă! Unde este așteptat
IERI LA 12:32