12 cluburi erau în cărți pentru a forma Super Liga, în frunte cu Real Madrid, echipă al cărei patron este Florentino Perez, omul care s-a luptat cel mai mult pentru înființarea unei Super Ligi în care cele mai puternice cluburi din lume să se dueleze. Până la urmă, din cauza protestelor masive ale fanilor din toată lumea, echipele au părăsit ideea rând pe rând.
Totuși, nu toată lumea crede că înființarea Super Ligii este o idee rea. Este și cazul lui Ronaldo Nazario, care a explicat că fanii vor de fapt să vadă cele mai tari echipe jucând, dar spune că proiectul nu le-a fost bine explicat, astfel că au apărut nemulțumiri și neînțelegeri în jurul unui proiect care se bazează pe o idee bună a lui Florentino Perez.
Fotbal
Ronaldo, dezvăluiri emoționante! Cu ce probleme se confruntă și care e cea mai importantă victorie
15/10/2022 LA 13:03

Ronaldo Nazario ar vrea ca Super Liga lui Florentino Perez să existe în fotbal

"Dacă te uiți la ideea Super Ligii, nu este deloc rea. Fanii vor să vadă cele mai tari meciuri. Iubitorii de fotbal vor să o vadă pe Real Madrid jucând împotriva lui AC Milan, Inter, City sau PSG. Pot vedea aceste jocuri fără a fi nevoie să aștepte un sfert sau o semifinală de Champions League pentru a le vedea. Astăzi fanii sunt foarte dedicați. Am văzut protestele împotriva Super Ligii din Anglia.
Poate că a fost prost explicată sau slab implementată. Cred că există potențial pentru acest proiect și, în viitorul apropiat, vor exista inovații pentru cluburi și fani. Cluburile trebuie să se întâlnească pentru a ne îmbunătăți produsul, pentru a oferi condiții mai bune, pentru a propune cele mai bune meciuri", a dezăvlui legendarul atacant.
Fotbal
Ronaldo a cumpărat un club istoric! Brazilianul a oferit mai mult decât patronul lui Liverpool
19/12/2021 LA 05:03
Serie A
Ibrahimovic și-a ales sportivii favoriți din toate timpurile! Pe cine preferă între Ronaldo și Messi
07/12/2021 LA 07:27