Ronaldo și toți cei de la Juventus sperau ca starul portughez să primească rezultat negativ la ultimul test efectuat, pentru a putea evolua în duelul cu Barcelona lui Messi, din etapa a 2-a din Champions League. Din păcate, planurile le-au fost date peste cap.
Atacantul de 35 de ani a fost depistat pozitiv pentru a doua oară cu noul coronavirus și va rămâne în izolare la domiciliu. Așadar, campioana Italiei va trebui să se descurce fără vedeta lor în confruntarea de la Torino, împotriva catalanilor.
În ciuda veștii proaste primite în urmă cu puțin timp, Cristiano nu a părut deloc deranjat de situație. Portughezul a postat o fotografie pe contul de Twitter în care se pregătește să ia prânzul, extrem de liniștit.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 7 ORE
"Stilul de joi", a scris Ronaldo, alături de poza în care își expune noul look, așa cum a făcut-o și ieri.

Cristiano Ronaldo, testat din nou pozitiv cu COVID-19

După rezultatul testului de azi, Ronaldo va fi nevoit să stea în carantină încă cel puțin 10 zile, așa cum prevede legislația din italia. Abia după ce primește două teste negative va avea voie să revină în colectivul lui Juventus.
Cristiano Ronaldo spera să fie prezent pe teren în meciul din UEFA Champions League dintre Juventus și Barcelona, programat miercurea viitoare la Torino, însă testul efectuat azi a dezvăluit că starul portughez din echipa lui Andrea Pirlo nu a scăpat de COVID-19 și trebuie să continue perioada de carantinare.
Inițial, portughezul a fost testat pozitiv pentru coronavirus pe 13 octombrie. La acel moment, Federația Portugheză de Fotbal a anunțat că Ronaldo a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, cu o zi înaintea meciului cu Suedia, din Liga Națiunilor.
Cristiano Ronaldo a fost singurul jucător al naționalei Portugaliei depistat cu coronavirus la ultimul test efectuat. Potrivit Federației Portugheze, jucătorul cu 5 Baloane de Aur se află în stare bună.
Atacantul de 35 de ani a fost integralist în ultimul meci al Portugaliei, de pe terenul Franței, încheiat 0-0. În urma veștii primite azi, Cristiano va rata și confruntarea directă cu Messi din UEFA Champions League, de săptămâna viitoare. El a lipsit de pe teren în partidele cu Crotone (17 octombrie, în Serie A) și Dinamo Kiev (20 octombrie, în grupele Champions League).
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918606.jpg
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 8 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 8 ORE