Deși s-a vorbit intens în presa internațională despre despărțirea lui Ronaldo de Juventus, sunt șanse extrem de mari ca fotbalistul să continue în tricoul 'Bătrânei Doamne' și în sezonul 2021/22. Cei de la Gazzetta dello Sport notează că în prezent se poartă negocieri între reprezentanții clubului și agentul lui Cristiano.
Se pare că portughezul i-ar fi anunțat pe cei de la Juventus că este nerăbdător să revină la antrenamente, lucru pe care îl va face din 25 iulie. Jurnaliștii italieni pun astfel capăt speculațiilor privind transferul său la echipe precum Manchester United, PSG sau Sporting Lisabona, de care numele lui Ronaldo a fost legat în această vară.
Gazzetta dello Sport mai precizează că starul portughez ar putea fi nevoit să renunțe la o parte din pretențiile salariale pentru a-și prelungi contractul cu Juventus. Salariul de 60 de milioane de euro pe care îl câștigă în prezent are un impact puternic asupra bugetului 'Bătrânei Doamne' care se confruntă cu o criză ca urmare a pandemiei de coronavirus.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 20 ORE
În aceste condiții, șefii de pe Allianz Stadium discută cu impresarul Jorge Mendes posibilitatea reducerii salariului pentru a-i prelungi contractul lui Ronaldo cu încă un an, respectiv până în vara lui 2023.
Presa din Italia îl dă ca exemplu pe Lionel Messi, care a acceptat un salariu mai mic pentru a putea să continue în tricoul Barcelonei, întrebându-se dacă portughezul va fi dispus să facă același lucru.

Juventus îi caută 'pereche' lui Ronaldo

După un sezon nu atât de reușit în care a ratat titlul în fața lui Inter, dar și Liga Campionilor unde a fost eliminată în optimi, Juventus caută jucători pentru a se întări. Massimiliano Allegri vrea un atacant care să joace alături de Cristiano Ronaldo, în ciuda faptului că în ofensivă îi mai are pe Morata, Dybala și Chiesa.
Cei de la Tuttosport au scris recent că Juventus nu vrea să bage adânc mâna în buzunar pentru această mutare, astfel că variantele asupra cărora s-au orientat sunt Moise Kean și Gabriel Jesus, doi jucători accesibili pentru 'Bătrâna Doamnă'.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19