Juventus s-a distanțat la opt puncte de ocupanta locului secund din Serie A, Inter Milano, după ce a învins-o pe Lazio cu 2-0 la Torino.Cristiano Ronaldo a fost din nou vioara întâi pentru "Bătrâna Doamnă", reușind să marcheze ambele goluri ale partidei. Prima repriză s-a încheiat fără nicun gol, chiar dacă Juventus a fost în mare parte echipa mai bună. Echipa lui Sarri a început și mai hotărâtă a doua parte a meciului, iar presiunea a dat roade.
Bastos a comis henț în minutul 51. Cristiano Ronaldo - cine altcineva - a transformat fără probleme, chiar dacă portarul Thomas Strakosha a ghicit colțul. Poate că o victorie cu 1-0 ar fi fost suficientă pentru Juventus, nu însă și pentru Cristiano Ronaldo. Portughezul nu se putea mulțumi să împartă primul loc în clasamentul golgheterilor, așa că a mai marcat o dată, golul cu nr. 30. Paulo Dybala a recuperat mingea la mijlocul terenul și a pornit atacul împreună cu Ronaldo. Portughezul a rămas apoi cu poarta goală și a profitat de pasa ideală a argentinianului.

Ronaldo, pe "beast mode" în Serie A

Premier League
Cristiano Ronaldo nu se mai regăsește la Manchester United! Gestul la care a recurs starul portughez
ACUM 6 ORE
Superstarul portughez din echipa lui Sarri a stabilit noi recorduri în derby-ul dintre Juventus si Lazio, din a 34-a etapa a campionatului italian. Prin intermediul celor două reușite de aseară, Ronaldo a ajuns la 30 de goluri în acest sezon al Serie A, fiind lider în clasamentul golgheterilor competiției. Mai mult, CR7 a reușit să egaleze un record care data din stagiunea 1951/52, când John Hansen a devenit ultimul jucător al "Bătrânei Doamne" care a reușit să înscrie 30 de goluri pentru Juventus într-un sezon.
De asemenea, prin golurile marcate în poarta lui Lazio, Cristiano Ronaldo a ajuns la 50 de reușite în Serie A, stabilind un nou record. Superstarul portughez este singurul jucător din istoria fotbalului care a înscris peste 50 de goluri în 3 campionate puternice din Europa, respectiv Premier League, La Liga și Serie A.
Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
IERI LA 13:59
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
28/09/2022 LA 07:09