La finalul partidei cu Leverkusen, ultima din grupele Champions League, starul lui Juve a fost întrebat, la microfonul Sky Sports, despre jucătorul alături de care preferă să joace în atacul bianconerilor.
Extrem de diplomat, CR7 a spus că se simte la fel de bine, independent de cine îi este coleg în avanposturi. Chiar dacă au profiluri diferite, Higuain și Dybala sunt fotbaliști excepționali, alături de care nu poți să te gândești la altceva decât la performanță.
"Mă înțeleg excelent atât cu Dybala, cât și cu Higuain, comunicarea pe teren e excelentă. Antrenorul e cel care decide cine joacă, dar indiferent de cine intră pe teren în ofensiva noastră eu mă simt la fel de bine. Ne distrăm pe teren, e foarte plăcut", a spus Cristiano Ronaldo la microfonul Sky Sports.
Serie A
Juventus, în atenția UEFA pentru nerespectarea fair-play-ului financiar! Anunț de ultimă oră
01/12/2022 LA 18:18
https://i.eurosport.com/2019/12/12/2734836.jpg

Ronaldo, episod neplăcut la finalul partidei Leverkusen - Juventus

Cristiano Ronaldo a avut parte de un episod neplăcut la finalul meciului Bayer Leverkusen-Juventus, scor 0-2, disputat miercuri seara, în grupa D a Ligii Campionilor. Portughezul a fost deranjat de un fan care a intrat pe teren.
La finalul partidei, un fan a fugit către Cristiano Ronaldo pentru a face o fotografie. Alergat de forțele de ordine, suporterul s-a grăbit să îl ia de gât pe portughez, fapt care l-a determiant pe fotbalistul lui Juventus să reacționeze nervos.
Ronaldo l-a împins pe suporter, care ulterior a fost prins de forțele de ordine și evacuat. Portughezul s-a uitat în continuare nedumerit la bărbatul respectiv, însă a fost liniștit rapid de portarul Gianluigi Buffon.
Cristiano Ronaldo a fost cel care a deschis scorul în meciul din Germania, în minutul 75. Gonzalo Higuain a punctat în minutul 90+2, astfel că Juventus s-a impus cu 2-0 contra celor de la Bayer Leverkusen.
În urma acestei victorii, Juventus a încheiat pe primul loc grupa D și s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
29/11/2022 LA 19:44
Serie A
Sky Italia: Juventus riscă retrogradarea! Ce urmează pentru "Bătrâna Doamnă" + cine o va conduce
29/11/2022 LA 08:02