A fost ziua veteranilor în sportul mondial. Rafael Nadal s-a încoronat, la 36 de ani, campion la Roland Garros pentru a 14-a oară, dar și "titanii" fotbalului, Messi și Ronaldo au fost la înălțime. Argentinianul a devenit primul jucător din istorie care reușește 5 goluri atât într-un meci de Liga Campionilor (în 2012, cu Leverkusen), cât și într-un meci al naționalei (5-0 pentru Argentina, în amicalul de azi, cu Estonia).
Partida amicală mai sus menționată s-a jucat în Elveția și tot Elveția a fost formația care i-a permis lui Ronaldo să facă un meci mare. Într-o partidă jucată la Lisabona, Portugalia s-a impus cu 4-0, iar Ronaldo a fost one-man show.
CR7 și-a început recitalul în minutul 15, când Carvalho a deschis scorul dintr-o pasă a starului lui United. Până la pauză s-a făcut 3-0, după ce Ronaldo și-a trecut în cont o dublă.
Fotbal
Newcastle, singura soluție? PSG vrea să scape de Neymar, dar brazilianul încă nu acceptă oferta
ACUM O ORĂ

Ronaldo a pus capăt unei serii de 5 meciuri fără gol pentru Portugalia

Cristiano venea după 5 meciuri la rând la națională în care nu marcase, cea mai slabă serie a sa din ultimii 10 ani. Și-a luat revanșa cu Elveția, ajungând la 117 goluri în 188 partide pentru Portugalia.
În repriza a doua, Ronaldo a mai marcat o dată, în minutul 51, dar VAR-ul a intervenit și a anulat reușita pe motiv de offside. Totuși, scorul final a fost stabilit de Joao Cancelo, care a marcat dintr-o pasă decisivă a colegului de la City, Bernardo Silva (minutul 68).
După două partide din grupa a 2-a a Ligii Națiunilor, Portugalia e lider, cu 4 puncte, la egalitate cu Cehia, formație care a fost azi egalată pe final de meci de Spania. "Furia Roja", cu două egaluri, e abia pe locul 3 în grupă, dar e prematur să dăm vreun verdict atât de devreme.
Rezultatele de azi, din Liga Națiunilor
Liga A, grupa 2
  • Cehia - Spania 2-2
  • Portugalia - Elveția 4-0
Liga B, grupa 4
  • Serbia - Slovenia 4-1
  • Suedia - Norvegia 1-2
Liga C, grupa 2
  • Cipru - Irlanda de Nord 0-0
  • Kosovo - Grecia 0-1
Liga C, grupa 4
  • Gibraltar - Macedonia de Nord 0-2
  • Bulgaria - Georgia 2-5
Liga D, grupa 2
  • San Marino - Malta 0-2
Fotbal
Doi fotbaliști români, pe lista unei campioane din Europa! Cine are cele mai mari șanse să semneze
ACUM 3 ORE
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
ACUM 4 ORE