Ronaldo a relatat întâmplarea cu mândrie, fără să pară deloc deranjat de faptul că Romario îl transformase în asistentul său. Pentru el reprezenta o mare onoare să îl ajute pe unul dintre jucătorii de bază ai naționalei, de la vremea respectivă.
Ronaldo și Romario au format un parteneriat minunat la prima reprezentativă a Braziliei în 19 meciuri. În tot acel timp, Selecao a pierdut numai două partide, iar cei doi jucători erau mereu decisivi.
Romario se afla de 7 ani la națională în ziua în care Ronaldo a intrat pentru prima oară pe ușa vestiarului.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 3 ORE

Ronaldo: "Romario mă trimitea după cafea și mă punea să-i curăț ghetele"

Fostul atacant de la Real Madrid și Barcelona era cu 10 ani mai tânăr decât Romario și la început a îndeplinit funcția de asistent personal - îi servea cafele și îi curăța ghetele mult mai experimentatului său coechipier.
"Romario se purta minunat cu mine. M-a trimis de vreo 2-3 ori să-i aduc cafea. După antrenament îmi dădea să-i curăț ghetele. Totul se petrecea în fața tuturor, bineînțeles.", a povestit Ronaldo, pentru Movistar, citat de TyC Sports.
Dintre cei doi, doar Ronaldo avea să câștige Balonul de Aur de-a lungul carierei. Chiar de două ori. Prima oară s-a întâmplat în 1997, apoi în 2002. El este considerat de unii oameni unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, în timp ce alții îl etichetează chiar cel mai bun. Ronaldo a cucerit de două ori Campionatul Mondial, alături de Brazilia, în 1994 și 2002.
Legendarul atacant a evoluat la giganții Barcelona, Real Madrid, Inter și Milan, reușind să înscrie peste 290 de goluri la echipele de club. Pentru națională a înscris de 56 de ori în 90 de selecții.
Spectacolul din Premier League se întoarce! Acesta este programul meciurilor din prima etapă care vor fi transmise pe Eurosport 1:

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 4 ORE
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 9 ORE