Fotbal

Ze Roberto: "Ronaldo era un adevărat animal la petreceri/ Ronaldinho avea propria discotecă"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ronaldo și Ronaldinho, legendele naționalei Braziliei

Credit imagine: Eurosport

DeCosmin Cioboata
01/08/2020 la 12:48

José Roberto da Silva Júnior, cunoscut mai simplu ca Ze Roberto, a făcut o dezvăluire rară în presa din Argentina, în prim-plan cu legendele Ronaldo și Ronaldinho, alături de care fostul mijlocaș a evoluat la naționala Braziliei.

Ze Roberto a vorbit despre viața extra-sportivă a celor doi foști câștigători ai Balonului de Aur. Fostul jucător de la Real Madrid și Bayern Munchen l-a caracterizat pe Ronaldo drept un "adevărat animal la petreceri", apoi a adus în discuție discoteca pe care Ronaldinho o avea acasă.

"Ronaldo era un adevărat animal la petreceri. Uneori venea direct la antrenamente, fără să prindă foarte multe ore de somn. Era incredibil! Deși obișnuia să bea, se antrena excelent. Ronaldinho avea propria discotecă acasă. Eu am preferat să nu merg.", a spus Ze Roberto pentru TyC Sports, citat de Marca.

Fotbal

#DORdeSPORT cu Mihai Rotariu

ACUM 6 ORE

Ze Roberto, 84 de apariții la naționala Braziliei

Ze Roberto a adunat 84 de selecții la naționala Braziliei, între 1994 și 2006. Alături de Selecao, fostul mijlocaș și-a trecut în palmares 4 trofee majore: Copa America (1997, 1999) și Cupa Confederațiilor (1997 și 2005).

La nivelul echipelor de club, brazilianul a cucerit 17 trofee, în tricoul celor de la Real Madrid, Bayern Munchen, Santos, Al-Gharafa și Palmeiras. Cu siguranță, cel mai important trofeu din cariera sa rămâne Liga Campionilor din sezonul 1997/1998, obținută alături de clubul de pe Santiago Bernabeu.

La nivel individual, Ze Roberto nu s-a ridicat la nivelul foștilor săi colegi de la națională. Ronaldo a câștigat de două ori Balonul de Aur (1997 și 2002), iar Ronaldinho și-a trecut în palmares prestigiosul premiu în 2005.

Champions League

UEFA Champions League: RB Leipzig – Atletico Madrid 2-1! Trupa lui Nagelsmann, calificare istorică

ACUM 7 ORE
Fotbal

Ionuț Negoiță, prima reacție după vânzarea lui Dinamo: "Fanii nu au vrut, n-au avut curaj"

ACUM 9 ORE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol