Ze Roberto a vorbit despre viața extra-sportivă a celor doi foști câștigători ai Balonului de Aur. Fostul jucător de la Real Madrid și Bayern Munchen l-a caracterizat pe Ronaldo drept un "adevărat animal la petreceri", apoi a adus în discuție discoteca pe care Ronaldinho o avea acasă.
"Ronaldo era un adevărat animal la petreceri. Uneori venea direct la antrenamente, fără să prindă foarte multe ore de somn. Era incredibil! Deși obișnuia să bea, se antrena excelent. Ronaldinho avea propria discotecă acasă. Eu am preferat să nu merg.", a spus Ze Roberto pentru TyC Sports, citat de Marca.

Ze Roberto, 84 de apariții la naționala Braziliei

Cupa Mondială FIFA
Southgate: "Meciul cu Franţa va fi marele test al nostru". Ce spune despre Mbappe
ACUM 24 MINUTE
Ze Roberto a adunat 84 de selecții la naționala Braziliei, între 1994 și 2006. Alături de Selecao, fostul mijlocaș și-a trecut în palmares 4 trofee majore: Copa America (1997, 1999) și Cupa Confederațiilor (1997 și 2005).
La nivelul echipelor de club, brazilianul a cucerit 17 trofee, în tricoul celor de la Real Madrid, Bayern Munchen, Santos, Al-Gharafa și Palmeiras. Cu siguranță, cel mai important trofeu din cariera sa rămâne Liga Campionilor din sezonul 1997/1998, obținută alături de clubul de pe Santiago Bernabeu.
La nivel individual, Ze Roberto nu s-a ridicat la nivelul foștilor săi colegi de la națională. Ronaldo a câștigat de două ori Balonul de Aur (1997 și 2002), iar Ronaldinho și-a trecut în palmares prestigiosul premiu în 2005.
Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
ACUM 36 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
"Îi duc titlul de golgheter pe bicicletă lui Mbappe, doar să iau eu Mondialul".Declaraţie memorabilă
ACUM O ORĂ