Ze Roberto a vorbit despre viața extra-sportivă a celor doi foști câștigători ai Balonului de Aur. Fostul jucător de la Real Madrid și Bayern Munchen l-a caracterizat pe Ronaldo drept un "adevărat animal la petreceri", apoi a adus în discuție discoteca pe care Ronaldinho o avea acasă.

"Ronaldo era un adevărat animal la petreceri. Uneori venea direct la antrenamente, fără să prindă foarte multe ore de somn. Era incredibil! Deși obișnuia să bea, se antrena excelent. Ronaldinho avea propria discotecă acasă. Eu am preferat să nu merg.", a spus Ze Roberto pentru TyC Sports, citat de Marca.

Liga
Real Madrid își construiește o nouă echipă. Cine este următorul pe listă după David Alaba
ACUM 9 MINUTE

Ze Roberto, 84 de apariții la naționala Braziliei

Ze Roberto a adunat 84 de selecții la naționala Braziliei, între 1994 și 2006. Alături de Selecao, fostul mijlocaș și-a trecut în palmares 4 trofee majore: Copa America (1997, 1999) și Cupa Confederațiilor (1997 și 2005).

La nivelul echipelor de club, brazilianul a cucerit 17 trofee, în tricoul celor de la Real Madrid, Bayern Munchen, Santos, Al-Gharafa și Palmeiras. Cu siguranță, cel mai important trofeu din cariera sa rămâne Liga Campionilor din sezonul 1997/1998, obținută alături de clubul de pe Santiago Bernabeu.

La nivel individual, Ze Roberto nu s-a ridicat la nivelul foștilor săi colegi de la națională. Ronaldo a câștigat de două ori Balonul de Aur (1997 și 2002), iar Ronaldinho și-a trecut în palmares prestigiosul premiu în 2005.

Liga
Marca: Revoluția lui Perez! Zidane va fi dat afară de Real Madrid, mulți jucători vor pleca și ei
ACUM 15 MINUTE
Serie A
Sky Sport: Radu Drăgușin a primit o ofertă substanțială de la unul din cluburile mari ale Europei
ACUM 17 MINUTE